Horoscop 31 Martie 2015: Unii Peşti vor purta discuţii importante

Horoscop 31 Martie 2015. O parte din Pești vor purta discuții importante privind viitorul, iar Taurii nu trebuie să cadă în patima jocurilor de noroc, potrivit Bewoman.ro.

30 mart. 2015, 11:17
Horoscop 31 Martie 2015: Unii Peşti vor purta discuţii importante

Horoscop Berbec 31 Martie 2015

Este bine să fiți pacient, chiar dacă nu sunteți de acord cu măsurile luate de partenerul de cuplu sau un membru de familie adult. Clarificați până și cele mai mici detalii ale celor mai mici membri ai familiei.
 
Horoscop Taur 31 Martie 2015

Aveți grijă să nu picați în patima jocurilor de noroc, pentru că riscați situația materială și personală. Încercați să rezolvați problemele de acasă și cele din familie.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Eclipsa de Lună împinge zodiile la SACRIFICII

Horoscop Gemeni 31 Martie 2015

O mentalitate dreaptă va preveni neînțelegerile care apar în relația dvs cu un coleg, prieten sau o rudă. Aveți grijă cu detaliile proiectelor de la care se așteaptă rezultate concrete. Dați o mână de ajutor persoanelor de lângă dvs.
 
Horoscop Rac 31 Martie 2015

Aveți grijă să vă păstrați în forma excelentă. Este mai bine să puneți deoparte pesimismul și să vă răsfățați cu activități care consolidează credința dvs și atitudinea pozitivă. Faceți o evaluare amănunțită situației financiare.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.