HOROSCOP 31 OCTOMBRIE: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi din lună

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE: Ai nevoie de prieteni la sfârşit de săptămână.

30 oct. 2015, 19:05
HOROSCOP 31 OCTOMBRIE: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi din lună

Horoscop 31 octombrie 2015 – Berbec

Viseaza, ai curaj sa creezi scenarii cat mai fanteziste, lasa imaginatia sa creeze orice vrea, pentru ca de aici se nasc cele mai interesante lucruri. Totusi, ar fi bine sa fii discret si sa-ti pastrezi visele doar pentru tine, deocamdata, ca nu cumva sa apara piedici care sa-ti taie tot elanul entuziast de acum. Imagineaza-ti ca esti o banca de planuri si idei, dar acum doar le stochezi, pentru ziua cand vei apela la sertarasele din memoria ta pentru a mai scoate cate o idee la lumina. E o abundenta de solutii creative, care te stimuleaza sa mergi si mai departe.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Taur

Trebuie sa lupti azi cu starile emotionale negative care iti tot dau tarcoale, desi nu sunt deloc stilul tau. Faci ce faci, si tot la tristete te intorci, tot la pesimism, tot la dezamagire. Ai sa descoperi ca starea ta negativa e generata de anturajul nefast in care ai nimerit. Daca ai alaturi doar oameni care se plang intruna, care nu au nimic bun de spus, care nu au motive sa zambeasca sau sa spere, fii sigur ca te vei molipsi de la ei, ca atare iesi din acel mediu imediat! Spune nu gandurilor negative, capul sus si pune mana pe unelte ca sa repari ceea ce nu merge bine!

Horoscop 31 octombrie 2015 – Gemeni

Se vede ca te apasa ceva pe suflet si, in loc sa cauti compania celor veseli care sa-ti abata gandul de la problemele tale, preferi compania celor cu necazuri asemanatoare. Poate aveai nevoie sa vezi ca mai sunt si altii in aceeasi situatie, pentru ca uneori e mai usor sa te compari cu cei care se afla pe acelasi nivel decat sa privesti cu invidie la cei de deasupra. Cand vezi ca si altii sufera de aceleasi lipsuri sau dezamagiri, parca te mai linistesti un pic. Mai mult, de la cei care trec prin situatii similare poti primi sfaturi deja verificate pe care le poti aplica si tu pentru a depasi impasul.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Rac

Trateaza cu un dram de amuzament situatia cu care dai piept azi, nu te crampona si nici nu lua prea in serios. Mai degraba cu o atitudine usor naiva, de copil nevinovat, poti depasi mai bine acest moment, pentru ca daca privesti totul cu gravitate, cu ochi de om responsabil care vrea solutii perfecte, mai degraba generezi o dezamagire. Glumeste un pic, ia peste picior, fa haz de necaz, joaca-te cu vorbele, pentru ca nu merita atata incrancenare. Vei vedea ca totul revine mult mai usor la normal daca nu cauti prea multe justificari, scuze sau solutii ca la carte. Lasa lucrurile in voia lor si zambeste, convins ca totul se rezolva de la sine!

Horoscop 31 octombrie 2015 – Leu

Ti-ai facut iluzii cu privire la interventia salvatoare a unui amic intr-un plan in care chiar aveai nevoie de ajutor. Din exces de zel, intr-un moment de infatuare, ti-a promis marea cu sarea si tu te-ai bazat pe angajamentele sale, iar acum, cand ar fi momentul sa participe efectiv in modul in care a promis, il vezi ca intoarce spatele si-si incalca astfel cuvantul dat. E o lectie buna de viata sa nu te mai increzi in oricine, mai bine zis sa inveti sa te descurci singur, fara a visa miracole de la altii care nu fac altceva decat sa promita.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Fecioara

Ai nevoie de un prieten apropiat care sa-ti tina companie. Te simti cam singur, cam debusolat si prezenta unui om care te cunoaste bine si in care ai incredere e esentiala pentru a depasi acest moment de slabiciune. In clipele acestea dificile descoperi cine tine la tine cu adevarat, pentru ca la chemarea ta va veni numai cel care merita statutul de prieten intim. Nu oricine merita confidentele tale, deci nu-ti deschide inima chiar in fata oricui, nici macar in fata celor pe care ii numeai prieteni vechi. Posibil ca nu printre acestia sa fie persoana cea mai potrivita, ci altcineva fata de care, pana acum, nu ai aratat prea mult interes. Descoperi deci cine merita increderea ta!

Citeste continuarea, pe revista Teo