HOROSCOP 4-10 ianuarie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Tensiuni pentru mai multe zodii la mijlocul săptămânii

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 4-10 ianuarie 2021. Este o săptămână care ne testează relaţiile. Începutul de săptămână este mai bun, iar mijlocul mai tensionat.

03 ian. 2021, 18:51
HOROSCOP 4-10 ianuarie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Tensiuni pentru mai multe zodii la mijlocul săptămânii

HOROSCOP 4-10 ianuarie 2021 cu Camelia Pătrășcanu. BERBEC

Au chef de muncă se pare, încă de luni, chiar şi marţi când negociază. Întâlnirile sunt toate importante miercuri. Joi pot fi zile tensionate, în special calculează avantajele şi dezavantajele unui parteneriat. Poate sunt dispuşi să piardă ceva acum pentru a câştiga alte lucruri mai târziu, lucru care se poate întâmpla chiar de vineri şi sâmbătă, zile foarte fericite. Pot ieşi şi din localitate pentru cei care vor să petreacă weekendul departe de lumea dezlănţuită.

HOROSCOP 4-10 ianuarie 2021 cu Camelia Pătrășcanu. TAUR

Săptămâna începe cu energie foarte bună. Sunt foarte inspiraţi, năstruşnici, originali, au chef de lucruri frumoase, lucruri mari. Unii petrec mai mult pe lângă casă, alţii se apucă deja de muncă, pentru marţi deja este o zi de lucru foarte fructuoasă, miercuri tensiuni, mai ales în cadrul administrativ, dacă nu fucţionează bine cu normele, regulile sau legile, sub umbrela cărora îşi duc activitatea şi pot fi disupute, mai ales joi cu o persoană care colaborează. Mici pierderi în weekend, mai ales dacă fac un cadou.

HOROSCOP 4-10 ianuarie 2021 cu Camelia Pătrășcanu. GEMENI

O săptămână în care ziua de luni poate fi dedicată dezmorțelii. Intră mai lent în activitate, însă sunt în formă marţi şi au chef să facă lucrurile după propriul lor program şi voie. Sunt ceva mai conştiincioşi miercuri şi joi. Joi este o zi destul de tensionată, mai ales dacă cineva nu-şi face treaba. Depind de acea persoană, sau sunt obligaţi să facă servicii şi de fapt nu au chef pentru asta. Se pot mobiliza însă, pentru că ziua de vineri este admirabilă. Câştigă popularitate, sunt iubiţi, apreciaţi şi toată lumea le este recunăcătoare pentru bucuriile pe care le fac.

HOROSCOP 4-10 ianuarie 2021 cu Pătrășcanu. RAC

Un început de săptămână pe drumuri, destul de agitat pentru că au multe lucruri de făcut, o agendă deja încărcată sau se întorc acasă de pe unde au petrecut cei care au fost plecaţi, marţi, miercuri şi la începutul zilei de joi. Miercuri şi joi pot fi zile tensionate cu dispute în casă, sau dispute cojungale, probabil prea multă oboseală acumulată, însă deja de vineri, sâmbătă sunt într-o formă mult mai bună şi poate că gesturile tandre şi cuvintele frumoase îşi fac efectul.

HOROSCOP 4-10 ianuarie 2021 cu Camelia Pătrășcanu. LEU

Săptămâna începe cu preocupare pentru bani, chiar de luni. Sunt foarte practici, găsesc soluţii aplicabile. Poate nu câştigă bani, dar măcar nu pierd. Găsesc soluţii şi rezolvă lucrurile. Pentru marţi, hărnicie, dar reuşitele depind de felul în care colaborează cu o persoană. Atenţie, însă. Miercuri şi joi pot fi tensiuni, dispute, orgolii, opinii diferite, dar poate şi un mod de a vedea etapele de rezolvare diferit de persoana cu care lucrează. Au nevoie să îşi liniştească un pic sufletul şi să îşi adune gândurile la final de săptămână. Distracţie, abia pe duminică.

Citiți continuarea pe antena3.ro.

Horoscopul sfârşitului de an, realizat de Mihai Voropchievici şi Camelia Pătrăşcanu. Urmează o perioadă dificilă