Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea o săptămână agitată. Adevărata provocare va fi ieșitul din zona de confort

Săptămâna aceasta nu este una nici pe departe liniștită pentru niciun semn zodiacal. Vine cu tensiuni, cu certuri, cu nemulțumiri, cu decizii neașteptate și chiar diagnostice șocante. Cei mai afectați par, însă, să fie Taurii.

04 mart. 2024, 18:20
Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea o săptămână agitată. Adevărata provocare va fi ieșitul din zona de confort

Conjucnția Chiron-Nodul Nord în Berbec de pe 5 martie ne arată că durerea este plasată undeva la nivelul ego-ului, iar vindecarea vine din concentrarea pe sine.

Pe 10 martie, Mercur intră în Berbec, aspect care ne ajută să gândim și să comunicăm repede. Ne plictisesc subiectele vechi și vrem idei noi. Tot pe 10 martie, se formează Luna Nouă în Pești, care vorbește despre o dizolvare sau un nou început, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu BERBEC

Săptămâna aceasta este vorba despre vindecare, despre sănătate. Trebuie să mergeți la doctor, să faceți analize și investigații. Țineți-vă departe de tot felul de șarlatanii de pe net care vă promit vindecare peste noapte. Contextul astral vă atrage atenția asupra unor situații în care preferaâi să fiți copil în loc să fiți adult. Duceți-vă înspre a fi adult, e mai sănătos.

Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu TAUR

Marte, în Casa a 10-a, va face careu cu Uranus din Casa 1. O parte din voi vrea libertate extraordinară, dar vă veți implica în proiectele care nu vă permit libertate, ca să vă certați cu oamenii din jur. O parte dintre voi nu vrea libertate, să zicem, și se bagă în proiectele unde e foarte multă libertate și iarăși nu vă convine, pentru că nu vi se spune ce să faceți. Și cu Marte, în Casa a 10-a, bineînțeles, șefii se uită la voi și nu înțeleg ce vi se întâmplă, de ce nu puteți să aveți continuitate, de ce nu puteți să fiți liniari în proiecte. Săptămâna aceasta  este instabilitate, este zăpăceală, voi nu știți ce vreți, treceți de la o stare la alta – mâine sunteți într-un fel, poimâine sunteți într-un alt fel. Câteodată, ca să iasă din noi idei, soluții creative, trebuie să ne tensionăm puțin.

Ca să progresezi trebuie să schimbi ceva, nu poți să faci la fel. Și știți cum este, ieșitul din zona de confort e destul de greoi și e destul de scandalos și de provocator. N-o să vă fie ușor, dar nici imposibil, din punctul meu de vedere. Acea conjuncție dintre Mercur și Neptun vă atrage și vouă atenția asupra zonei financiare, dar și asupra oamenilor care vă înconjoară, prieteni mai ales.

Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu GEMENI

Nu știți ai cui sunteți, pe cine să credeți, pe cine să urmați. Dar mai grav este faptul că nu aveți încredere nici măcar în voi. Când e așa un haos în mintea voastră, fie luați decizii proaste, fie aveți tendința de a amâna. Spre sfârșitul săptămânii, la locul de muncă vor fi luate decizii mai neplăcute. Simțiți că munca voastră nu se vede, că nu sunteți apreciați.

Citeste si Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii martie. O zodie este bântuită de Lilith-Luna Neagră, alta are parte de energii grele de pe Marte

Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu RAC

Indiferent de vârsta pe care o aveți, săptămâna asta e important să călătoriți, dar și să meditați, să vă autoanalizați, ca să vă dați seama care sunt valorile și principiile voastre și ce compromisuri sunteți dispuși să faceți. Pregătiți-vă terenul pentru că vor urma discuții cu șefii și e foarte important să dați bine.

Horoscop 4-10 martie 2024 LEU

Săptămâna aceasta, fricile, angoasele, anxietățile se vor manifesta foarte ușor. E de ajuns să vorbiți cu o singură persoană, să aflați ceva de la ea, căci veți absorbi informația și veți începe să creați tot felul de scenarii. La locul de muncă, dar și în relația de cuplu, treceți prin niște tensiuni. Este important să comunicati si să negociați, să ajungeți la un numitor comun.

Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu FECIOARĂ

Nativii singuri pică ușor în plasa persoanelor de sex opus care le oferă un minimum de atenție. E ceva dubios acolo, vă vedeți deja într-o relație, într-o căsnicie, plimbându-vă în baston, prin parc, cu acea persoană. E un risc igrozitor de a vă lăsa păcăliți. Și în cazul celor aflați într-o relație pot exista exagerări. Pe plan profesional, nu este o perioadă bună pentru a începe parteneriate. Mai amânați un pic.

Horoscop 4-10 martie 2024 BALANȚĂ

Dacă primiți un diagnostic care vă șochează, mai cereți și o a doua opinie. E bine să mai auziți și o a doua varianta. Foarte important! Nu vă lăsați păcăliți de vindecătorii de pe internet.

Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu SCORPION

E o săptămână în care voi trebuie să vă dati seama ce vreti de la relația voastră, să vă decideți ce doriti și încotro să o luați. Este important să aveți cu partenerul de viață și momente de adulți, și de adolescenți, și de copii, să vă jucați cu aceste aspecte. Pot apărea situații în familie pe care nu le puteți controla, dar nici nu e cazul. Lăsați-le să se întâmple!

Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu SĂGETĂTOR

Mare atenție la călătorii, la biletele pe care le achiziționați. E bine să nu vă aventurati, să nu riscati, sporturile extreme nu sunt bune. Atenție și la ce vorbiti, la tonul agresiv. Spuneți-vă nemulțumirile, dar exprimându-vă ceva de genul: „din punctul meu de vedere”, „eu aș crede că”. Moment prielnic pentru a face pace cu o rudă. Egoul își face de cap, dar nu are rost să ținem în noi mânie, supărare, furie. Faceți primul pas către cei cu care sunteți certați.

Citeste si 5 zodii care beneficiază de noroc astral! Agitatorul Marte rămâne în Vărsător până pe 23 martie

Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu CAPRICORN

Săptămâna aceasta sunteți mai toleranți, mai empatici, mai vulnerabili. Grijă mare la chestiuni administeatuve, că vă scapă din vedere detalii multe. Contextul astral vă aduce niste cheltuieli, dar vă și obligă să faceți bani. Nu uitați să vă faceți și mici plăceri.

Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu VĂRSĂTOR

Momentan doar cheltuiți, pierdeți bani, vă lăsați păcăliți. Cheltuiți și banii pe care nu-i aveți. Ar fi bine să aveți un buget de urgență. Ar fi bine să aveți în jurul vostru niște oameni care să vă deschidă ochii.

Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu PEȘTI

Săptămâna asta, sunteți cei mai critici, cei mai nesuferiți, e atât de mult haos în voi încât vă sare țandăra când vedeți și în jurul vostru asta. Luna Nouă în Pești poate aduce maturizare pentru unii, reîntinerire pentru alții. Dar trebuie să acceptați că viața nu e așa cum vreți voi. S-ar putea să existe și niște pierderi financiare.