Horoscop 4-10 octombrie 2021. Karma grea pentru multe zodii. Cum stai cu dragostea, banii, sănătatea

Luna octombrie a inceput in forta si continua la fel. In aceasta saptamana vom avea o Luna noua in Balanta, iesirea lui Pluto si a lui Saturn din retrograd, precum si intrarea lui Venus in Sagetator.

04 oct. 2021, 12:01
Horoscop 4-10 octombrie 2021. Karma grea pentru multe zodii. Cum stai cu dragostea, banii, sănătatea

Horoscop 4-10 octombrie 2021.

Legatura lui Uranus si Marte cu Luna noua sugereaza cateva dezacorduri financiare sau diferente de valori. Daca o relatie este dezechilibrata sau cineva cere prea mult de la tine, pot aparea frustrari.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop 4-10 octombrie 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Sunt multe aspecte pozitive si placute pe care aspectele astrale ale acestei saptamani le are pentru tine, Berbecule, iar o mare parte din actiunile pe care le poti face ca sa iti aduci placere in viata ta sunt puternic influentate de asteptarile pe care le au altii asupra ta, dar si de ce consideri tu ca te face o persoana mai responsabila. In fata multor oportunitati, ai nevoie sa decizi cu claritate pe care le vrei pentru ca sunt importante pentru sufletul tau si pe care doar ca sa faci altora pe plac. Unele directii pe care le poti urma te pot duce in situatia de a avea o incarcatura prea mare asupra ta, chiar daca duce la un rezultat foarte placut. Si timpul iti poate fi afectat, in functie de ce decizi si alegi. Universul iti ofera un cos plin cu bunatati, ca tuturor dealtfel. Care din acestea inseamna bine pentru tine, tu vei alege dar fa-o cu maturitate si echilibru.

RUNE pentru zodii, mesaj luna octombrie 2021. Adevaruri DUREROASE de la pietrele mistice
Horoscop 4-10 octombrie 2021. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
In aceasta saptamana, unele aspecte ce tin de relatie iti pot capta atentia pentru ca lucrurile intre tine si o persoana speciala sa mearga ca unse. Respectiv, sunt perspective ca cineva cu care cooperezi indeaproape, fie personal fie profesional, sa fie mai focusat pe propria persoana si propriile interese in loc sa fie interesat cum impacteaza actiunile sale relatia si armonia voastra precum si actiunile tale. Este doar o chestiune sa devii, sa deveniti constienti de orice dizarmonie si sa o discutati, ca sa obtii o cooperare mai mare de partea sa. Astfel, puteti reveni impreuna pe aceeasi traiectorie, ca sa profitati de bunatatile pe care aceasta saptamana le are de oferit dinspre aspectele astrale benefice.

Horoscop 4-10 octombrie 2021. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
In aceasta saptamana poti avea cooperari excelente cand vine ocazia de a impartasi informatii cu oamenii din viata ta. Vei avea ocazia sa iti vezi multe idei acceptate de acestia si privite drept valoroase. Orice sugestie pe care o ai va fi de folos cuiva. Singura zona in care poti intampina rezistente este pe planul banilor. Nu te aventura sa iei decizii financiare si in numele altora cu care gestionezi bani la comun fara sa obtii acordul lor, pentru ca te indrepti spre discutii si conflicte inutile. E adevarat ca Universul urmeaza sa reverse oportunitati in perioada urmatoare, dar ai nevoie de cooperare si armonie ca sa le manifesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 4-10 octombrie 2021. Ce adevar vrei sa afli?
Horoscop dragoste saptamanal pentru 4-10 octombrie 2021. Saptamana sta sub puternica influenta a Lunii noi in Balanta, a iesirii din retrograd a planetelor Pluto si Saturn, precum si a intrarii lui Venus in Sagetator.

Se simte o energie pasionala, electrica chiar. Dar odata ce Venus paseste in Sagetator  dorinta de adevar sau de libertate devine din ce in ce mai mare.

RUNE TOAMNĂ 2021. Mihai Voropchievici spune ce zodii au noroc, cine merge pe pojghiţă de gheaţă subţire

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Esti ambitios si optimist, ti-ai facut planuri pe care sa le pui in aplicare alaturi de partenerul de cuplu. Desi i se pot parea naive si riscante incercarile tale, in cele din urma ii dovedesti ca ai dreptate. Atentie, insa, sa nu te extenuezi.

Horoscopul dragostei Taur
Esti pasional, afectuos, iti place sa flirtezi, dar putin cam nerabdator si insistent. Daca vrei sa cuceresti pe cineva, nu e cea mai potrivita abordare, caci persoana respectiva se poate speria. Deschiderea si flexibilitatea este cheia succesului.

Horoscop dragoste Gemeni
Pot aparea neintelegeri cu partenerul de cuplu din pricina unor pareri diferite asupra unor treburi casnice. Desi incerci sa gasesti o cale de mijloc, ti se pare ca persoana iubita este mult prea incapatanata ca sa faca un compromis. Lasa lucrurile sa se linisteasca si nu pune paie pe foc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.