Horoscop 4-9 noiembrie 2017: Se anunţă zile bune pentru multe zodii. Cine are cumpene

Proiecte aparent irealizabile încep să devină realitate, în mod surprinzător, pentru nativii unor zodii. Pentru alții însă, apar oportunități care le scapă printre degete, situații conflictuale la locul de muncă și tensiuni cu partenerul de viață. Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada următoare!

RomaniaTV.net
03 nov. 2017, 09:45
Horoscop 4-9 noiembrie 2017: Se anunţă zile bune pentru multe zodii. Cine are cumpene

Berbec

Să treacă la materializarea unor proiecte uitate. Ceea ce n-au reuşit să rezolve în câteva săptămâni vor face în câteva ore. Centrul de greutate se mută pe segmentul profesional, reuşita unor negocieri le reaşează la masa tratativelor dacă au funcții de răspundere. Le-aş sugera să facă o serie de controale medicale, pentru liniștea lor.

Taur

Comunicarea se îmbunătăţeşte. Apar posibile contracte, discuţii, interviuri pentru un loc de muncă pentru cele care nu au. Este o perioadă bună. Vorbim de un soi de eliberare interioară, ceva apăsător care le-a chinuit mai bine de un an şi jumătate încoace şi care se dovedeşte a fi, de fapt, nemulţumirea lor legată de cercul de prieteni. Iau o decizie legată de studii.

Gemeni

Spontaneitatea şi comunicarea le transformă în staruri, dar să fie atente, căci accesele de vedetism nu le fac bine. Calme şi ponderate, ele pot găsi răspunsuri acolo unde nimeni nu se gândeşte să le caute. Cele care își doresc un loc de muncă discută şi semnează, ceea ce nu este rău deloc.

Rac

Să fie atente la o mică dispută la serviciu, nu de alta, dar se trezesc în mijlocul unui scandal creat artificial. Să nu dea curs provocărilor, să ia lucrurile cum sunt şi să-i lase pe alţii să-şi bată capul cu probleme care nici măcar nu le aparţin. Cele care au de susţinut un examen să-şi stăpânească emoţiile, căci astrele sunt de partea lor.

Descoperă ce ți-au pregătit astrele în perioada următoare pe clickpentrufemei.ro.


loading...