Horoscop 4 Aprilie 2015: Unde pot merge Leii cu persoana iubită

Horoscop 4 Aprilie 2015. Leii pot să calatoarească cu persoana iubită, iar Balanțele trebuie să nu se lase înșelate de profitori.

RomaniaTV.net
03 apr. 2015, 11:42
Horoscop 4 Aprilie 2015: Unde pot merge Leii cu persoana iubită

Horoscop Berbec 4 Aprilie 2015

Treptat veți stabili o bază solidă pentru a lansa proiectele dvs de viitor. Aveți tendința de a fi mai organizat și obiectivele sunt complet clare și definite. În dragoste, ziua va fi mai silențioasă decât anterior și vă poate oferi posibilitatea de a ajunge mai aproape de partenerul dvs, potrivit Bewoman.ro.  

Citeşte şi Horoscop inedit: Cu ce personaj biblic semeni, în funcţie de zodie

Horoscop Taur 4 Aprilie 2015

Acesta este un moment foarte special, deoarece dincolo de orice dificultate vă simțiți puternic pentru a face față provocărilor care apar. Nimic nu vă poate opri să vă atingeți obiectivele. În dragoste, ați putea începe o relație de durată cu cineva cunoscut.  
 
Horoscop Gemeni 4 Aprilie 2015

Persistența și perseverența vă recompensează în raport cu scopurile pe care le urmăriți. Astrele favorizează rezultatul eforturilor dvs. În dragoste, vă veți împărtăși planuri foarte interesante cu persoana iubită.

Citeşte şi Horoscop: Ce ar trebui să înveţe zodiile
 
Horoscop Rac 4 Aprilie 2015

Poate că de data aceasta astrele nu vă influențează într-un mod atât de plăcut. Trebuie să luptați pentru a depăși anumite negative prin viziunea dvs din jur. În iubire, o discuție cu persoana iubită va fi reconfortantă.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.