Horoscop: 4 cele mai puternice zodii şi punctele lor forte

Astrologia spune că potrivit semnelor zodiacale şi a elementelor naturale din care facem parte, există anumite trăsături comune care ne definesc personalitatea. Multe dintre aceste trăsături pe care le găsim în temperament, au mai multă sau mai puţină intensitate în unele horoscoape.

RomaniaTV.net
01 feb. 2017, 12:15
Horoscop: 4 cele mai puternice zodii şi punctele lor forte

Berbecul

Berbecul este una dintre cele mai puternice zodii. Ei sunt oameni plini de energie şi vitalitate, cu o personalitate intensă şi aventuroasă. Nu se tem de nimic, sunt mereu dispuşi să înceapă noi provocări şi să aibă o atitudine de lider, care, de asemenea le oferă o stare de siguranţă. De asemenea, berbecii sunt rebeli şi impulsivi, ceea ce îi face să aibă şi câţiva duşmani. Nu se tem să-şi spună punctul de vedere în orice subiect, sunt încăpăţânaţi şi greu de convins.

Punctele lor forte – capacitatea de conducător, energia şi lipsa de frică.

Berbeci celebri

– Johann Sebastian Bach

– Maya Angelou

– René Descartes

– Harry Houdini

– Billie Holiday

– Charles Chaplin

– Lady Gaga.

Citeşte şi  Horoscop: Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Scorpionul

Scorpionii au o personalitate foarte puternică, dar ei sunt, de asemenea, diferiţi de restul semnelor zodiacale pentru intensitatea lor. Sunt personalităţi pasionale şi nu se opresc până nu-şi ating scopurile pe care le au. Persoanele născute sub semnul Scorpionului sunt foarte critice, uşor arogante. În dragoste, au un caracter puternic şi devin foarte pasionali ceea ce atrage apreciarea partenerului.

Puncte forte Scorpion – determinarea, consecvenţa, capacitatea de a-şi atinge scopurile.

Scorpioni celebri

– Pablo Picasso

– Maria Antoaneta

– Jimmy Kimmel

– Leonardo DiCaprio

– Katy Perry

– Ryan Gosling

Citeşte mai mult pe one.ro