Horoscop 4 ianuarie 2017: Fecioarele sunt foarte atente la problemele altora. Ce-ţi rezervă astrele pentru zodia ta

Citeşte horoscopul zilei de 4 ianuarie 2017 şi află ce surprize ţi-au pregătit astrele pentru zodia ta, în prima săptămână din Noul An.

RomaniaTV.net
03 ian. 2017, 14:46
Horoscop 4 ianuarie 2017: Fecioarele sunt foarte atente la problemele altora. Ce-ţi rezervă astrele pentru zodia ta

Berbec 

Fa calcule serioase in privinta resurselor de care dispui, fie ca e vorba de timpul pe care il ai la dispozitie, de energie fizica, de bani, pentru ca e posibil sa fi scapat un pic din frau situatia. Ai abuzat de unele din ele si s-au imputinat, tocmai de aceea ai nevoie de o interventie matura si prudenta pentru a reinstala echilibrul.

Controlul e totul, ca atare analizeaza la rece ce ai, ce-ti trebuie, ce-ti lipseste, pentru ca poti gasi acum solutii foarte eficiente la orice chestiune materiala. Umbli cu cifre, date, informatii, bani, si le asezi la locul potrivit cu multa atentie.

Taur 

Schimba polaritatea gandurilor, declaratiilor, transforma-le in afirmatii si spune da la orice provocare. Cu gandire pozitiva se vindeca orice neplacere, orice durere, ca atare incearca sa invalui in ganduri bune, in lumina, in iubire si optimism orice aspect care nu e asa cum ar trebui sa fie.

Daca descoperi macar un detaliu bun demn sa-ti agati sperantele de el, vei depasi cu bine orice impas si nimic nu va mai parea urat, trist, negru. Insista sa scoti la lumina din orice partea buna, plusurile, ceea ce ai si nu doar ceea ce lipseste sau nu e prea frumos.

Citeşte şi  Horoscop 2017: Ce te aşteaptă pe plan sentimental, profesional şi nu numai? Avem previziunile de care ai nevoie!

Gemeni

E o perioada plina de idei, de informatii, de date care vin spre tine valuri-valuri, si numai unul ca tine poate capta atat mai multe detalii cu bine. Stocheaza-le pe toate in memorie, cumva, pentru ca toate aceste detalii vor fi folositoare, dar pot fi atat de multe idei, incat nu vei mai sti cum sa le tii minte pe toate.

E ca si cum ar ploua cu idei bune, si numai de tine depinde sa deschizi urechile, mintea si ochii foarte bine pentru a le recepta in cantitati cat mai mari si la calitate maxima. E abundenta de informatii, pune-le la treaba!

Rac 

Iubirea nu e intotdeauna motiv de sarbatoare sau de fericire, ci poate fi si o povara, pentru ca amorul mai vine la pachet, din cand in cand, si cu suferinte, lacrimi, suspine, neimpliniri, dezamagiri.

Nu te incarca doar cu ele, priveste-le ca pe probe de incercare in care ti se testeaza rezistenta, loialitatea, rabdarea, claritatea si intensitatea sentimentelor. Chiar daca acum e mai greu, vei trece peste toate cu succes doar daca nu astepti miracole din senin. De tine depinde sa repari totul!

Citeşte continuarea pe Revista Teo