Horoscop 4 iulie 2021. E momentul să treci la acțiune!

Daca aspectele saptamanii care acum se incheie te-au obosit poate ca e timpul sa te odihnesti putin. Ai grija de tine, rasfata-te!

04 iul. 2021, 00:30
Horoscop 4 iulie 2021. E momentul să treci la acțiune!

Horoscop 4 iulie 2021. Daca, insa, ti se pare ca poti mai mult, atunci actioneaza. Un hobby creativ iti poate aduce inspiratie si chiar te face mai productiv.

Horoscop 4 iulie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca privesti spre viitorul indepartat si la vremurile care inevitabil vor veni si vor aduce schimbari de viata, vei vedea ca pentru lumea ta tu esti singurul in stare sa iti coordonezi existenta in directia care se simte cel mai bine pentru tine. Nicio alta persoana nu ar trebui sa intervina in anumite alegeri ale tale, in special cele ce tin de relatiile tale si de lumea ta fragila emotionala care are nevoie de cea mai multa vindecare, ca la toata lumea dealtfel acum.

Horoscop 4 iulie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Desi o situatie este dificila, unele lucruri nu s-au simtit nicicand mai corecte si la locul lor pentru tine. Acum ca ai ocazia sa iti schimbi abordarea in anumite relatii, incetineste ritmul, gandeste-te la toate consecintele diverselor tale fapte si relaxeaza-ti corpul ca sa ii permita mintii sa evolueze. Frica este constructiva si protectoare deocamdata, dar unii nu o gestioneaza foarte bine. Fa din lumea ta interioara un loc sigur in care sa te retragi si astfel si cea exterioara se va simti mai sigura la randul ei.

Citeste si Horoscop Mihai Voropchievici iulie 2021. Jupiter retrograd, se anunţă o dragoste nouă, fierbinte

Horoscop 4 iulie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Chiar daca aparent nu te simti fragil, s-ar putea totusi sa fii mai mult decat accepti la acest moment. Ia-ti toate masurile necesare de precautie ca sa te mentii in siguranta in fata zbaterilor inutile si subiectelor care te pot destabiliza. Desi lumea trece acum prin unele vremuri mai provocatoare, tu stii cum sa folosesti acest moment ca sa evoluezi si sa progresezi indiferent de situatii. O atitudine pozitiva iti va aduce schimbare benefica in mediul din jur. Fa tot ce poti ca sa dai la o parte din calea ta neintelegerile si lucreaza sa iti cureti aerul atunci cand lucrurile nu sunt suficient de clare si aerisite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 4 iulie 2021. Mesaj NOU de la ingerii iubirii!

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, duminica 4 iulie 2021. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.

Citeste si Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 iulie 2021. Zodia care se confruntă cu probleme financiare. Trebuie să aibă mare grijă!

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop dragoste 4 iulie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Gratia este un cadou de la Dumnezeu. Gratia inseamna iubire. Nu trebuie sa te efortezi foarte mult ca sa o ai. Simte-te demn incat sa o meriti sau abandoneaza-ti nevoile ca sa o primesti. Cadoul iubirii este dreptul tau din nastere.

Horoscop dragoste 4 iulie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Fii treaz. Atunci cand ai ochii larg deschisi, vezi oportunitatile cu adevarat. Tine-ti ochii mintii si sufletului deschisi ca sa traiesti o viata mult mai constienta, deci sa vezi semnele trimise tie care sunt peste tot.

Horoscop dragoste 4 iulie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ai rabdare. Ai incredere in timpul divin potrivit pentru tine. viitorul tau contine intamplari mult mai magnifice decat ce contine trecutul tau. Priveste cu optimism si credinta nestramutata spre inainte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.