Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 iulie 2021. Zodia care se confruntă cu probleme financiare. Trebuie să aibă mare grijă!

Horoscopul pregătit de Urania pentru intervalul 3-9 iulie 2021 anunță o confruntare specială între patru planete. Este vorba de Saturn, Marte, Venus și Uranus.

02 iul. 2021, 15:15
Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 iulie 2021.  Zodia care se confruntă cu probleme financiare. Trebuie să aibă mare grijă!

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 iulie 2021. În perioada 8-10 iulie Luna va tranzita zodia Racului și se va apropia de Soare, fenomen care aduce un aspect astral special pentru multe dintre semnele zodiacale.

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 iulie 2021. Iată ce au prezis astrele pentru săptămâna ce urmează

Berbec
În weekend este nevoie de mobilizare majoră pentru a face față solicitărilor care vin spre tine. Săptămâna viitoare aduce premise bănești, așa că este posibil să cheltui bani pentru un copil sau pentru o persoană care are pretenții ridicate. De marți până joi sunt anunțate deplasări de scurtă durată, vizite, dialoguri personale, prezentare la examene sau teste. Următoarele zile sunt dedicate familiei și treburilor gospodărești. Cei singuri se bucură de o viață sentimentală intensă. Atenție la informațiile care pot fi răstălmăcite.

Taur
Stare organică lipsită de coerență și oboseli trecătoare la începutul intervalului astrologic, dar și incapacitate de a te concentra pe o activitate practică. Relațiile cu familia sunt marcate de rezistență și ostilitate pasivă în perioada 3-4 iulie, cât și în preajma zilei de 9 iulie.

Unele legături se vor deteriora, iar consultările și discuțiile pe teme bănești pot aduce unele profituri. Finalul de săptămână este centrat mai mult pe ascultare, pe atenție, dar și analizarea unor lucruri publice. Implicare mai multă în domeniul de activitate.

Gemeni
Schimburi de idei și impresii, cât și nemulțumiri mocnite sau dialoguri aprinse în primele zile. Deschidere către cunoaștere și aflarea mai multor informații, dar și nevoie de afirmare prin cuvinte. Se cere o reevaluare responsabilă a felului în care câștigă banii. Posibile treziri la o nouă realitate socio-profesională pe fondul unor experiențe inedite, întreaga săptămână fiind concentrată pe planul învățării și a cursurilor de perfecționare. Conflicte interioare ale celor care lucrează cu instituțiile publice.

Rac
Activități profesionale, rezolvări și individualism, vor să facă totul singuri. Planurile cu prietenii sunt date peste cap din cauza banilor, nu toți au resurse necesare pentru distracții. Partea bună este că starea de sănătate evoluează în parametrii normali. Suport astral special și încărcătură energetică mare pentru toți nativii indiferent de vârstă. Casa banilor și cea a bunurilor sunt puse la încercare, asta și din cauza situației dramatice din ultima perioadă. Perioada asta bazează-te numai pe tine.

Citeşte continuarea aici.

Citeşte şi: HOROSCOP luna iulie cu Minerva. Două zodii descoperă o nouă latură a vieţii. Vor avea parte de multe schimbări!