Horoscop 4 iunie 2014: Ce spun astrele miercuri pentru toate zodiile

Horoscop 4 iunie 2014 – Citeste Horoscopul din 04.06.2014 pentru toate zodiile.

03 iun. 2014, 21:26
Horoscop 4 iunie 2014: Ce spun astrele miercuri pentru toate zodiile
Horoscop 4 iunie 2014 – Berbec

Calatoriile acestei zile pot fi profitabile, chiar daca ai unele rezerve ca ar fi destinatia buna sau momentul potrivit pentru o deplasare. Spui ca ai fi avut altceva mai bun de facut decat sa umbli cine stie pe unde cu diverse probleme, dar dupa ce vor incepe sa apara roadele bune, iti vei schimba parerea si vei fi mult mai deschis spre deplasari, oriunde te-ar duce pasii. Peste tot ai ceva de invatat, o persoana de cunoscut, o informatie utila de primit, ca atare trebuie sa accepti contactul cu lumea pe oriunde ai merge. La finalul zilei, desi obosit dupa atatea drumuri, vei fi multumit de cat de multe ai rezolvat si ai aflat.

Horoscop 4 iunie 2014 – Taur
Desi, de felul tau, ai o atitudine mai rezervata chiar si in fata succesului, trebuie sa-ti depasesti teama pentru a te bucura cu adevarat de vestile bune care dau buzna in calea ta. Merita sa sarbatoresti mai entuziast reusita, sa arati lumii o fata mult mai zambitoare si mai vesela, pentru ca iei parte la un eveniment cu adevarat deosebit care merita sarbatorit cu surle si trambite. Da, poate esti ceva mai prudent, ti-e frica sa spui hop pana nu sari sau sa povestesti lumii despre fericirea ta pana nu sunt toate clarificate, dar o atitudine pozitiva e binevenita oricand! Bucura-te, asadar, cu toata fiinta!

Horoscop 4 iunie 2014 – Gemeni
Primesti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tau, de parca era exact raspunsul de care aveai nevoie urgenta. Totul poate reveni acum la normal, pentru ca stresul asteptarii dispare odata cu acea stire care soseste, deci te poti relaxa si tu, dupa ce ai stat o vreme ca pe jaratec, in asteptare. Gasesti solutia pe care o cautai, apare persoana pe care o asteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care va ofera amandurora sansa de a relua o relatie esuata candva.

Horoscop 4 iunie 2014 – Rac
Nu ai parte de colaboratori de incredere, de parca ai fi nimerit intr-un grup de persoane aiurite, superficiale, care fac tot posibilul sa scape de responsabilitati cat mai repede. Cum sa te bazezi pe sprijinul lor cand ei nu se gandesc decat la distractie, la concediu, la orice, numai la munca nu? N-ai cu cine lucra! Ori ii obligi sa se apuce serios de treaba, ori iti vezi singur de sarcinile asumate, pentru ca, alaturi de ei, ai putea avea si tu de suferit. Neseriozitatea lor ar putea afecta si reputatia ta.

Horoscop 4 iunie 2014 – Leu
Vestile care sosesc de departe te pun pe ganduri si te supara, pentru ca ar fi nevoie de o interventie din partea ta acolo, la fata locului. Ca sa te poti prezenta personal, ar trebui sa lasi alte treburi deoparte si sa pleci la drum, or nu esti in cea mai buna stare pentru asta. E greu sa rezolvi problema prin telefon, deci, daca altfel nu se poate, urca-te in masina si du-te acolo unde e nevoie urgenta de tine. Chiar daca ti-ai stricat astfel programul normal al zilei, macar vei fi multumit ca ai reusit sa intelegi situatia direct din miezul actiunii, si nu din povestiri.

Horoscop 4 iunie 2014 – Fecioara
Este o zi ciudata, in care norocul poate rezolva cu bine o problema pe care tu singur, prin fortele tale, nu prea stii sa o gestionezi. Ori intalnesti omul potrivit care sa-ti ofere o solutie salvatoare la momentul oportun, ori se repara toate peste noapte, incat nici tie nu-ti vine a crede ce bine se reaseaza toate pe fagasul lor. Cel mai bine e sa-ti tii sub control emotivitatea si sa-ti regasesti farama de optimism, care cam pierise in ultima vreme, pentru ca totul depinde de o atitudine pozitiva in fata oricarei provocari.

Horoscop 4 iunie 2014 – Balanta
E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natura emotionala, ca si cum primesti o mare sperietura din cauza cuiva, iar maine vei avea deja motive sa razi de fericire, cu mari oscilatii emotionale de la cald la rece si invers. Unii le numesc toane, altii dezechilibre psihice, tu… spune-le cum vrei. Este o perioada romantica, trairile interioare vor fi pe primul plan, cu emotii intense – fie pozitive, fie negative, ramane de vazut – cu dusuri calde-reci de la o zi la alta. Totul e sa-ti pastrezi controlul asupra propriei minti si asupra propriului suflet.

Horoscop 4 iunie 2014 – Scorpion
Traiesti un moment fericit in iubire: un mare vis ti se implineste acum. Poate iubeai pe cineva si nici macar nu aveai curajul sa speri ca vei primi vreodata un semn de simpatie, dar iata, il primesti acum intr-o forma care te trimite in al noualea cer. Este un eveniment direct dedicat inimii tale ce te face sa spui cu mana pe inima ca este exact ceea ce doreai mai mult. Esti rasplatit cu ceva special doar pentru suflet si simti nevoia sa impartasesti bucuria cu cei mai apropiati oameni.

Horoscop 4 iunie 2014 – Sagetator
Optimismul cu care privesti spre viitorul unei actiuni anuntate in perioada urmatoare te va motiva sa duci mai departe ce ai inceput. Te apropii de un succes, la care iti aduci contributia alaturi de cei din familie, si felul in care va stimulati unii pe altii se va dovedi a fi sursa principala de energie catre succesul visat. Spuneti cu totii ca se poate, impingeti-va unii pe altii de la spate si nu va criticati nicio secunda, pentru ca numai din acest schimb de stimulente si aprecieri se va construi un plan care sa multumeasca pe toata lumea.

Horoscop 4 iunie 2014 – Capricorn
Te indoiesti de bunele intentii ale celui care se ofera azi sa te ajute intr-o problema pe care nu o poti rezolva de unul singur, dar nu are rost sa-l privesti cu suspiciune. E posibil ca sprijinul sau sa fie cat se poate de sincer si doar tu esti cel care nu are incredere in nimeni, poate pentru ca te-ai pacalit altadata cu privire la prietenia altora. Daca nu accepti sprijinul oferit, s-ar putea sa pierzi o prietenie frumoasa, poate chiar un ajutor de nadejde pe termen lung, deci nu fi atat de indiferent la gesturile de apropiere.

Horoscop 4 iunie 2014 – Varsator
Te simti rasfatat de gesturile de afectiune ale partenerului, te comporti ca o persoana multumita din toate punctele de vedere, dar nu e exclus – din cauza acestei stari de bine general – sa dai dovada de semne de egoism si de posesivitate. Vrei sa detii intr-un fel controlul asupra relatiei in care esti implicat si sa joci un rol important in viata persoanei iubite, dar limitarea libertatii sale ar putea sa ii para deranjanta la un moment dat si sa-ti reproseze ca te porti ca un stapan cu supusul sau.

Horoscop 4 iunie 2014 – Pesti
Ai o presimtire ciudata ca ceva nu tocmai placut urmeaza sa se intample. Intuitia iti atrage atentia asupra unor eventuale riscuri sau asupra adevaratului caracter al unui prieten fals, care promite multe, dar nu se va tine de cuvant in cele din urma. Asculta-ti vocea interioara care te avertizeaza asupra acelui punct vulnerabil care va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Daca nu tii cont de ce-ti transmite intuitia, vei regreta mai apoi ca te-ai lasat inselat de aparente mincinoase.

Horoscop 4 iunie 2014 oferit de Astrocafe.ro