Horoscop 4 MARTIE 2021. Indrazneste mai mult si vei avea noroc in dragoste

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 4 MARTIE 2021. Pentru a obtine rezultate diferite ar trebui sa faci lucruri diferite. Indrazneste mai mult, fii mai creativ, mai original. Orice se poate intampla.

04 mart. 2021, 06:02
Horoscop 4 MARTIE 2021. Indrazneste mai mult si vei avea noroc in dragoste

Horoscop 4 MARTIE. Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop 4 MARTIE 2021 dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Ai face bine sa desparti viata personala de cea profesionala. Incearca sa mentii un echilibru si sa lasi problemele de la birou acolo unde le este locul. In acest fel, vei avea o relatie de cuplu sanatoasa si calma, iar tu si jumatatea ta veti fi fericiti impreuna. Singur? Te asteapta cateva surprize placute, oferite de oameni carora le-ai starnit interesul.

Horoscop 4 MARTIE 2021 dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Bucura-te de cateva momente romantice alaturi de jumatatea ta. Planetele favorizeaza romantismul, iar in aceasta atmosfera iti este usor sa scapi de tensiunile si problemele din trecut. Daca nu ti-ai gasit inca sufletul pereche, trebuie sa stii ca personalitatea incantatoare si sarmul sunt cele mai importante dintre calitatile tale. Esti pe cale sa atragi o persoana incantatoare, iar acest lucru se va intampla prin intermediul prietenilor.

Horoscop zilnic JOI 4 MARTIE 2021. Iesi din zona de confort!

Horoscop 4 MARTIE 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Atmosfera este buna in viata amoroasa. Asadar, pregateste-te pentru o a doua luna de miere in care sa te bucuri de momente de neuitat in compania persoanei iubite. Singur? Cineva se afla deja in gandurile tale? Actioneaza pentru ca persoana in cauza nu va putea rezista sarmului tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop TAROT ZILNIC JOI 4 MARTIE 2021. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de JOI 4 MARTIE 2021 pentru fiecare zodie!
Horoscop tarot zilnic BERBEC
Regele de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza liderul nativ, vizionarul, antreprenorul, onoarea. O persoana intelectuala apare in calea ta sa te ajute. O actiune viitoare are nevoie de o analiza atenta. Nu trebuie sa te grabesti sau sa nu planifici in amanunt. Aceasta persoana iti poate fi mentor. Concentreaza-te mai bine asupra unui lucru pentru a nu gresi.

Horoscop tarot zilnic TAUR
4 de pentagrame (inversata)

Cartea sugereaza nevoia de control, stabilitate, securitate, posesiune, conservatorism. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca o furtuna te poate lua pe nepregatite. Da, iti place stabilitatea, insa nici nu trebuie sa te lasi doborat de orice lucru care nu iese conform planului. Fii mai flexibil si invata sa te adaptezi oricarei situatii.

Horoscop tarot zilnic GEMENI
Cavalerul de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza romantismul, sarmul, cavalerul in armura stralucitoare, imaginagia. Telurile tale sunt departe, ai de facut o calatorie fizica sau spirituala. Daca iti apare aceasta carte inversata, ea iti transmite mesajul ca te tine ceva pe loc. E emotie puternica te tine captiv si departe de visurile tale.  Rezolva-le si vei putea merge mai departe puternic si stralucitor precum armura cavalerului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.