Horoscop zilnic JOI 4 MARTIE 2021. Iesi din zona de confort!

Iata horoscopul zilei de azi JOI 4 MARTIE 2021. Apare o oportunitate care pare prea buna ca sa fie adevarata. Dar poate fi poarta spre succes. Iesi din zona de confort! Suntem inca in zodia inovatorului Varsator care te incurajeaza sa gandesti nonconformist.

03 mart. 2021, 23:46
Horoscop zilnic JOI 4 MARTIE 2021. Iesi din zona de confort!

Horoscop zilnic JOI 4 MARTIE 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Luna este in Sagetator si emotiile pot iesi la suprafata. Poti raspunde intr-un mod emotional la situatii care nu justifica aceasta reactie. Ai putea spune ceva accidental, din impuls, care nu este de prea mare folos. In special daca esti prins cu garda jos. Daca ramai constient pe durata oricarei discutii, ai putea suci din mers lucrurile si chiar fara conflict pana la final.

Citește și: Horoscop BANI si SUCCES 1-7 MARTIE 2021. Influente in casa banilor!

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi este o zi in care poti fi constient de o neintelegere ce dureaza de prea mult timp in realitatea ta. Daca este asa, este timpul sa faci ceva, ori o schimbare de perceptie ori o schimbare de actiuni. Se prea poate sa nu fie prea mult loc pentru flexibilitate decat daca tu sau alta persoana sunteti dispusi sa cedati. Este posibil sa fii tu acela, chiar daca asta iti poate atinge egoul.

Horoscop zilnic JOI 4 MARTIE 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Uneori, cel mai bun mod in a-i asista pe altii este sa te pui pe tine pe primul loc. Membrii de familie sau prietenii te pot tenta sa intri in planurile lor. Fii de acord numai daca simti entuziasm in a te implica. Daca ai deja prea multe de facut pe propriul plan, nu te simti vinovat sa spui nu, pentru ca nu te ajuta sa te incarci cu mai multe. Daca ai timp pentru o plimbare sau un masaj, ambele sunt bune pentru tine.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021. Săptămână grea, dar unele zodii dau lovitura

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO.