Horoscop 4 septembrie 2021. Aceşti nativi se vor bucura din plin de dragoste. Vezi cui îi surâde norocul

Astăzi generozitatea nu ne va lipsi, ba din contra se va îmbina cu iubirea dacă suntem atenți la cuvintele și faptele noastre.

03 sept. 2021, 22:23
Horoscop 4 septembrie 2021. Aceşti nativi se vor bucura din plin de dragoste. Vezi cui îi surâde norocul

Horoscop 4 septembrie 2021.  Haideți să urmărim pentru fiecare zodie în parte surprizele zilei privind dragostea, cariera și sănătatea!

Horoscop 4 septembrie 2021. Iată previziunile astrale pentru ziua de azi

Berbec
BERBECII iau deciziile corecte, indiferent de natura lor. Sunteți hotărâți și să faceți planuri ce țin de familie, spun astrele.

Taur
TAURII, în schimb, se concentrează mai mult pe prieteni. Petreceți cât mai mult timp cu aceștia și luați în considerare o excursie.

Gemeni
Planul financiar este un subiect important pentru GEMENI. Nu trebuie să vă faceți griji, chiar dacă există un dezechilibru, cineva apropiat vă va ajuta.

Rac
RACII încep ușor, ușor să culeagă roadele muncii lor. Câștigurile pot fi atât materiale, cât și sufletești, dar nu lăsați asta să vă schimbe.

Leu
Nativii LEU, paradoxal, nu vor să fie în centrul atenției azi. Vă doriți mai multă intimitate, iar timpul petrecut de unii singuri vă ajută să vă dezvoltați mai mult hobby-urile.

Citeşte continuarea aici.

Unii dintre noi avem mai multă empatie, alții mai puțină. Desigur că toți suntem oameni dar empatia ne ajută să fim mai deschiși la sentimentele celorlalți, scrie yourtango.com.

1. PEȘTI (19 februarie – 10 martie)

Este destul de greu să le faci celorlalți pe plac dar este cu adevărat empatic. Din această cauză te afli într-o peremanentă stare de agitație și anxietate. Știi cînd familia ta suferă și din această cauză devii negativist. Nu pentru că asta dorești, cu pentru că ești compulsiv și vrei să ajuți. De cele mai multe ori ești o persoană dorită de ceilalți, întrucât prezența ta este calmantă și pașnică. Simți că te apasă greutatea lumii dar încearcă să nu îi lași pe ceilalți să știe că te simți împovărat.

fii un astfel de oameni plăcut, dar, de asemenea, se întâmplă să fii un adevărat empat și, între aceste două lucruri, te afli într-o stare non-stop de agitație și anxietate. Știi când membrii familiei tale suferă de dureri emoționale și pleci lângă ei să bei în negativitate – nu pentru că ți-o dorești, ci pentru că ești compulsiv să vrei să ajuti. De cele mai multe ori ești dorit, deoarece prezența ta tinde să fie foarte calmantă și pașnică. Simțiți greutatea lumii și încercați foarte mult să nu lăsați alți empatici să știe că sunteți împovărați de ea.

2. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Nu s-ar zice că zodia simpolizată printr-un Taur ar fi suficient de discretă pentru a reuși să facă față sentimentelor altor oameni, dar acesta este un sterotip. Realitatea este că ești incredibil de sensibil la ieșirile emoționale ale celorlalți și empatizezi cu ei. Știi acest lucru dar nu arăți. Ești acolo pentru alții. Îi calmezi, iar bunătatea și dorința ta de a-i ajuta chiar se realizează. Ești cel mai bun prieten pentru că știi să-i calmezi pe ceilalți cu dragoste și bunătate.

3. FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

Toată viața ai oscilat între perfecționistul împietrit și mingea de pin-pong a celor care au avut nevoie de empatia ta. Ai devenit rece și distant pentru că trebuia să te protejezi. Este un mecanism de supraviețuire dar e vorba doar de o fațadă. Simți totul la un nivel foarte profund, mai ales când vine vorba de animale. Dacă o ființă se află în primejdie, te sperii foarte tare. Emaptia este foarte chinuitoare pentru tine.

4. SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Un alt semn care nu pare să aibă legătură cu sensibilitatea. Ironia este că, deși duritatea ta este renumită, în profunzime ești una dintre cele mai sensibile, grijulii și empatice zodii. Vrei să ajuți, să-i faci pe oameni fericiți și, uneori, chiar exagerezi în încercarea ta de a le fi de folos. Când simți că un prieten are probleme, te străduiești să fii acolo pentru el. Însă nu ai întotdeauna dreptate. Simțiți emoțiile lumii, dar nu știi să arăți și, de multe ori, nu-ți dai seama de propriile tale emoții.

Citeşte şi: Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021: Vine Mercur retrograd cu conflicte, probleme de sănătate, trădări în dragoste