Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021: Vine Mercur retrograd cu conflicte, probleme de sănătate, trădări în dragoste

Urmează o perioadă cu Mercur retrograd. Astrologul Mariana Cojocaru ne spune cum ne afecteză acest lucru. 

01 sept. 2021, 16:29
Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021: Vine Mercur retrograd cu conflicte, probleme de sănătate, trădări în dragoste

Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021. 

Este un aspect amplu pentru că începutul de toamnă vine cu o conjucție care trebuie să ne pună pe gânduri: este vorba despre Lilith cu axa karmică în Gemeni și în Săgetător care face cuadratură cu soarele din Fecioară.

Asta anunță răsturnări bruște de situații care pot scăpa de sub control: conflicte, rupturi, chiar probleme de sănătate, trădări în dragoste. Lucruri care vin după un ciclu carmic de 20 de ani și cel mai bun exemplu este momentul din SUA cu turnurile gemene. Lună neagră în Gemeni.

Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021: România este guvernată de Uranus, iar Uranus retrograd este dur

Avem și lucruri bune. Oamenii vor pune punctul pe ”i” și își vor cere drepturile pentru că va intra cât de curând și Uranus retrograd în Taur.  Și România este guvernată de Uranus. Va crește totul în amplitudine, pe finalul lunii vom avea 7 planete retrograte, nu doar Uranus. Mercur e folclor, e o planetă blândă, dar Uranus retrograd este dur.

Nu putem rămâne indiferent la ce se întâmplă în România. Vom fi martorii unor răsturnări care ne vor șoca.

Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021. Cum sunt influențate zodiile de Lilith în Gemeni

Berbec
Acești nativi trebuie să fie atenți la aspectele care țin de comunicare, dar și cele legate de deplasări sau studii și chiar străinătate.

Taur
Taurul are anumite blocaje și momente de cumpănă legate de carieră. Nativii acestei zodii nu știu încotro să meargă în plan profesional.

Gemeni
Sunt cei mai afectați pe mai multe sectoare existențiale. Aceștia sunt cei mai afectați pe mai multe sectoare existențiale și riscă să sufere trădări din partea persoanelor dragi sau chiar divorț.

Rac
Racii trebuie să fie atenți și să nu ajungă la suprasolicitare dacă muncesc prea mult. E important să nu lucreze încontinuu pentru a nu pierde controlul asupra lucrurilor, potrivit Antena Stars.

Leu
Leul trebuie să fie atent la relația cu copiii în ceea ce privește comunicarea cu aceștia. Pot apărea trădări în grupul de prieteni, cineva la care nu s-ar fi așteptat îi trădează pe nativii acestei zodii.

Fecioară
Prezența Soarelui în constelație, care aduce un plus de energie și vitalitate. Nativii din Fecioară pot întâmpina diverse dificultăți și s-ar putea să nu știe în ce direcție să meargă.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2021. Comportamente rebele şi răsturnări neaşteptate de situaţie, prima lună de toamnă aduce turbulenţe

Balanță
Balanțele trebuie să se gândească cu ce misiune karmică au venit la naștere. E important să se gândească la obiectivele pe care trebuie să le îndeplinească în viața lor.

Scorpion
Acești nativi pot avea parte de momente delicate, unele pot fi legate de chestiuni administrative și profesionale, dar și de familie.

Săgetător
Nativii din zodia Săgetător se gândesc la libertate și cât mai multă independență, dar nu ar trebui să exagereze din acest punct de vedere.

HOROSCOP Cristina Demetrescu septembrie 2021. Provocări uriaşe pentru toate zodiile, karma vine cu deconturi din urmă
Capricorn
Capricornul se gândește la anumite schimbări legate de carieră, loc de muncă, noi oportunități și priorități. Po apărea blocaje, chestiuni legate de sănătate și afecțiuni cronice.

Vărsător
Este vizată relația cu copiii și nepoții. Apar  treburi importante care nu pot fi amânate, iar copiii au nevoie de ajutor. Și nativii Vărsători pot avea, la rândul lor, probleme care îi implică pe copii.

Pești
Nativii Pești ar putea fi debusolați, nu prea știu în ce direcție să meargă și trebuie să-și dea seama cum să se orienteze.