HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi de weekend

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE: Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.

03 sept. 2016, 14:29
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi de weekend

Berbec

In acest sfarsit de saptamana vei avea ocazia de a medita asupra reusitelor tale din ultima perioada. Desi nu duci lipsa de laudatori, consideri ca putina aducere aminte a rezultatelor tale bune nu poate dauna nimanui.

Taur

Sambata va trebui sa dai piept cu o situatie critica din care, aparent, nu exista scapare. Gratie inteligentei de moment vei reusi sa treci cu brio, iar duminica o vei petrece in compania rudelor cu care te intelegi mai bine.

Gemeni

Nu incerca sa pui in practica tot ce iti trece prin cap! Daca ai fantezii cu alte persoane decat partenerul de viata, cu siguranta n-ar trebui impartasite. Altfel, relatia voastra si-asa subreda se va deteriora rapid.

Rac

Daca va trebui sa participi la un eveniment monden in acest weekend, incearca sa te detasezi de cei care au idei fixe si care ar face orice sa te atraga de partea lor. Alege in schimb compania persoanelor pe care le cunosti deja, si te vei simti excelent!

Leu

Acest sfarsit de saptamana nu este momentul potrivit pentru a-ti deschide sufletul. Daca doresti sa vorbesti cu partenerul de viata despre viitorul relatiei voastre, asigura-te ca acesta are dispozitia si timpul necesar pentru un asemenea subiect. Altfel, vei trai o mica drama.

Fecioară

In aceasta zi, totul va merge ca pe roate. Vei fi in centrul atentiei si vei beneficia de tot rasfatul pe care ti-l pot da cei dragi. Totusi, ai mare grija sa nu faci exces de alcool ca sa nu petreci o seara la spital!

Mai multe detalii pe eva.ro