Horoscop: 4 zodii băgăcioase şi super enervante

Vor să ştie tot, să fie implicate în tot ceea ce ţi se întâmplă. Se bagă fără să le fi cerut-o şi îşi oferă sfaturile fără să-i fi spus că ai nevoie de ele. Vorbim despre zodiile care tind să te agaseze cu prezenţa lor, care pur şi simplu odată intrate în viaţa ta abia dacă te mai lasă să trăieşti.

RomaniaTV.net
13 apr. 2016, 08:45
Horoscop: 4 zodii băgăcioase şi super enervante

Scorpion

Simtul umorului nu ii ajuta intotdeauna pe Scorpioni fiindca de multe ori fac glume pe care le inteleg doar ei. Astfel, cei din jur pot deveni agasati de acest fel de a fi. In plus, sunt impulsivi si nu au deloc rabdare, sunt in stare sa iti ia lucrurile din mana pentru a le termina ei, fiindca sunt convinsi ca ar face-o mai bine decat tine. Fac o drama din orice li se intampla si te invinovatesc pe tine de asta.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de femei obraznice. Iată-le pe cele mai impertinente

Berbec

Berbecul e prezent si el in top tocmai pentru ca poate fi destul de enervant cand vrea. Vrea sa domine pe toata lumea, astfel ca ai putea ajunge usor sa il urasti. Mai mult decat atat, nu poti intra intr-o disputa verbala cu un Berbec si sa te astepti ca vei avea castig de cauza, deoarece nu accepta parerile celorlalti. Este suspicios si isi satisface orgoliul umilindu-i pe ceilalti. E extremist si manipulator.

Citeşte mai mult pe ele.ro