Horoscop. 4 ZODII care rasufla USURATE dupa Luna noua in Berbec

Acesta Luna noua a influentat casa a 12-a a spiritualitatii din zodia ta. Imbratisezi lumea visurilor si iti dai voie sa te vizualizezi in cea mai buna forma a ta.

02 apr. 2022, 00:00
Horoscop. 4 ZODII care rasufla USURATE dupa Luna noua in Berbec

Luna noua in Berbec din 1 aprilie da startul unui nou ciclu lunar. Ea paveaza drumul spre noi oportunitati de crestere si dezvoltare. Influenta Lunii noi se simte puternic pentru toate zodiile, unele fiind mai mult sau mai putin afectate.

Iata, in continuare care sunt cele 4 zodii care rasufla usurate dupa Luna noua in Berbec din 1 aprilie. E si zodia ta pe lista?

TAUR – Imbratisarea solitudinii
Acesta Luna noua a influentat casa a 12-a a spiritualitatii din zodia ta. Imbratisezi lumea visurilor si iti dai voie sa te vizualizezi in cea mai buna forma a ta, complet impacat cu sentimentele tale. Si chiar meriti din plin acest lucru, caci, sa fim cinstiti, cam ai de tras in aceasta perioada. Daca ai facut ceva gresit, iarta-te! Toata lumea merita o a doua sansa!

Horoscop rune aprilie 2022. Fehum, runa abundenţei, aduce bucurii mari unei zodii
LEU – Deschide-ti aripile
Ai multe lucruri de facut, multe locuri de vazut. Da-ti voie sa fii mai aventuros. Luna noua a trecut, dar influenta din casa a 9-a a expansiunii te elibereaza de bariere mentale. O noua aventura inseamna o noua experienta, o noua lectie de viata. Dar pentru asta trebuie sa iesi din zona de confort. Deschide-ti aripile si du-te acolo unde iti doresti.

HOROSCOP 2022. Baba Vanga a prezis zodiile pe care le vor lovi norocul! Le va merge bine pe toate planurile
VARSATOR – Discurs
Luna noua iti activeaza casa a treia a comunicarii, iar discursul tau devine mai clar, mai precis. Chiar si atunci cand opiniile tale sunt in contradictie cu cineva, reusesti sa il faci sa inteleaga si punctul tau de vedere. Totusi, existe momente in care poti atinge corzi sensibile, caci nu toata lumea este pregatita sa auda adevarul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.