Horoscop rune aprilie 2022. Fehum, runa abundenţei, aduce bucurii mari unei zodii

Banii si vestile bune vin si ele, mai rasare soarele si pe strada noastra. Atentionari pe sanatate pentru cativa nativi, cititi runele pentru fiecare zodie.

01 apr. 2022, 23:19
Horoscop rune aprilie 2022. Fehum, runa abundenţei, aduce bucurii mari unei zodii

Horoscop rune aprilie 2022. Avem in fata o saptamana care aduce o suita de schimbari majore, dar sunt schimbari de bine, demult asteptate si dorite. Banii si vestile bune vin si ele, mai rasare soarele si pe strada noastra. Atentionari pe sanatate pentru cativa nativi dar si sanse de insanatosire pentru cei care au ceva probleme. Mai departe detaliile pentru fiecare zodie in parte:

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O saptamana in care va implicati mult si puneti pasiune in tot ceea ce faceti. Se poate ivi un proiect nou sau o iubire noua, fie ca sunteti sau nu deja implicati intr-o relatie de suflet. Sufletul vostru tanjeste sa traiasca mult, sa traiasca bine, sa se bucure si sa simta cu adevarat viata. Aveti nevoie de fericire, stiti cum sa va insufletiti si tot ce iese din mana voastra acum este bun si frumos. Aduceti soarele in casele si vietile in care intrati! Runa etalata – Laguz: Ca un val care poarta o corabie vikinga spre un tarm indepartat, Laguz reprezinta oportunitatile infinite ale apei. In nord, Laguz reprezinta puterea salbatica a oceanului care, daca nu este respectat poate aduce distrugere si moarte. Laguz vorbeste despre fricile primordiale, insecuritatile care te fac sa te indoiesti de anumite oportunitati. In nord, oceanul poate contine secrete, comori, promisiuni, dar si pericole. Oceanul este viata, moarte si arata cat de insignifiant este omul in fata naturii.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aceasta este o saptamana cu schimbari importante in sfera casei si familiei. Poate unele dintre ele vi se pot parea prea rapide sau poate ati fi crezut ca vor veni mai tarziu. Schimbarile vizeaza in general partea mai tanara a membrilor, poate fi vorba de chestiuni ce tin de scoala, de examenele care urmeaza sau de studii in strainatate. Veti fi luati prin surprindere dar aveti solutii la orice. Runa etalata – Othila: Othila este runa vechilor pamanturi, tinutul istoric, proprietati care au legatura ancestrala, spirituala cu orice persoana. Othila este realizarea de la sfarsitul fiecarei calatorii. Aceste meleaguri ancestrale sunt rezultatul unei vieti in care ai urmarit dezvoltarea spirituala. Othila este acea manifestare fizica a muncii tale, dar si rezultatul muncii celor de dinaintea ta.

Horoscop rune aprilie 2022 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se deschid drumuri, se deschid usi pentru voi, dragi gemeni. Saptamana aceasta sunteti pe cai mari si totul merge mai bine chiar decat v-ati fi asteptat. Faceti fata cu entuziasm acestor noi oportunitati de dezvoltare pe care le aveti si profitati din plin de relatiile interumane pe care le aveti in acest moment. Runa etalata – Teiwaz : Daca manifesti curaj si daca inima ta este onesta si adevarata, victoria ta sigur va veni. Foloseste-ti toate abilitatile si intelepciunea. Credinta ta poate fi pusa la provocare si trebuie sa o aperi. Adevarul, justitia si sinceritatea vor castiga mereu. Teiwaz este runa razboinicului.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

O saptamana care va prieste si pe care demult o asteptati. Ati reusit sa depasiti provocarile si conflictele din ultimele saptamani iar acum apare si linistea. Beneficii materiale primite pe neasteptate va ajuta sa faceti o achizitie care nu era asa urgenta dar care va va usura viata de zi cu zi. Va ganditi cumva la o masina?! Runa etalata – Thurisaz : Thurisaz este runa haosului, a tentatiei si a raului. Este despre amenintari de la oamenii aflati in pozitii de putere. Ea vesteste ca ai nevoie sa rezisti tentatiei de a fi recompensat prin smecherii sau lipsa de onestitate. Energia lui Thurisaz poate fi inteleasa ca haos sau ca lucru bun – pentru ca are in semnificatia sa fortele ascunse din psihicul uman cum ar fi furia sau pofta. Simbolul sau este ghimpele care poate sa si sfasie, strapunga sau injunghie dar are si rol protector. Paradoxal, Thurisaz poate sa simbolizeze aparitia unui noroc.

Horoscop rune aprilie 2022 Leu (23 iulie – 22 august)

O saptamana in care veti primi numai vesti si veti descoperi secrete. E frumos ca se face lumina in vietile voastre si stiti si voi ce aveti de facut in continuare. Runele indica o evolutie favorabila pe plan amoros nativilor leu. Urmeaza cereri in casatorie si planuri mari pana la finalul anului! Runa etalata – ODIN : Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

Horoscop Urania aprilie 2022. Zodia care va avea totul pe tavă în această primăvară
Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Da, este greu dar voi aveti solutii daca iesiti din tipare. Saptamana aceasta este de a face lucrurile altfel decat pana acum. Chiar daca v-ati epuizat resursele, si financiare si emotionale, tot se mai poate face ceva. Luni si marti luati-va pauza de la tot, resetati-va, ganditi-va la altceva, iar de miercuri puneti pe hartie orice idee, oricat de nebuneasca sau imposibila vi s-ar parea in prima faza. Va fi salutara si lucrurile din viata voastra se vor indrepta. Runa etalata – BERKANA : Runa germanica Berkana semnifica renasterea, cresterea si este asociata cu mesteacanul. Aceasta runa anunta faptul ca o frumoasa crestere si dezvoltare are loc si va avea loc in familia ta sau in situatie de natura personala. Nu opune rezistenta chiar daca aceasta renastere si evolutie iti este nefamiliara la inceput. Totul este spre binele tau, ai incredere in legile firii.

Horoscop rune aprilie 2022 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Saptamana aceasta va este dedicata. Trebuie sa aveti grija de voi, aveti atentionare pe sanatate si de aceasta data nu trebuie sa va mai neglijati. Alocati acei bani necesari unor controale medicale sau achizitionati-va acele tratamente sau solutii mai scumpe pe care le-ati tot amanat pana acum. Runa etalata – Fehu : Fehu este runa abundentei lipsite de egoism, deci las-o sa straluceasca si sa te ajute si pe tine si pe cei din preajma ta. Cand apare Fehu, esti mereu bogat spiritual dar nu folosi asta gresit si nici nu iti ceda puterea celor ce abuzeaza de ea. Discernamantul este foarte important.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Saptamana aceasta va demonstrati puterile si valoarea. Suficient cat ati stat in umbra, simtiti nevoia sa va remarcati. Va perfectati ideile si le expuneti pentru a fi puse in practica in cel mai scurt timp. Aveti o dorinta extraordinara sa va recastigati locul in societate si la serviciu. Runa etalata – Isa : Intr-o pozitie curenta din relatiile sau afacerile tale cu oamenii nu se anunta nicio problema specifica desi nu este inca nici succes. Situatia nu necesita niciun fel de presiune, insa rezultatele nu sunt inca prezente ci amanate. Chiar daca viata intelectuala nu este brilianta acum si unele activitati iti pot parea fara sens, fii rabdator, asta iti cere aceasta runa. Nu uita ca semintele intai incoltesc si cresc in pamant desi noi nu vedem rezultatul.

Horoscop rune aprilie 2022 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Va faceti griji pentru starea de sanatate a cuiva din familie sau dintre prieteni. Vin vesti bune, ori de insanatosire ori ca lucrurile nu stau atat de grav cum s-a crezut initial. Ocupati-va si de voi, sa nu pierdeti din vedere situatia voastra si sa ramanet cu restante pe ici, pe colo. Runa etalata – KENAZ. Semnificatie DESCHIDERE. Focul de regula simbolizeaza emotii si pasiuni intense. Cu toate acestea, runa iti reaminteste ca pasiunea, ca orice altceva, are doua fete. Pasiunea excesiva poate duce la obsesie distructiva dar pe partea sa pozitiva poate duce la creativitate. O claritate a intentiei in atitudinea ta este necesara acum, ca sa eviti sa cazi in partea negativa a pasiunii tale. In zona relatiilor, runa Kano anunta deschidere reciproca mutuala. Faclia intelegerii este aprinsa din nou pentru amandoi iar puterea creativa a unui asemenea foc poate sa duca la mari realizari si constientizari.

Zodia ocrotită de Divinitate în 2022. Va fi ocolită de probleme până la finalul anului
Horoscop rune aprilie 2022 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Este o saptamana buna si norocoasa pentru Capricorni. Sunteti pe val si sansa nu va ocoleste. Daca doriti sa faceti niste achizitii, veti avea dealuri si ofere ne neratat si nu va va parea rau de investitia facuta. Pe plan sentimental, o dragoste noua, pasionala, o atractie cum n-ati mai trait demult! Runa etalata – Nauthiz: La nivel spiritual, aceasta runa iti transmite mesajul ca sufletul tau simte nevoia unei inaltari. Sufletul se simte sarac si are nevoie de o imbogatire. Aceasta nemultumire spirituala te poate impiedica sa atingi abundenta in stare materiala.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Se contureaza zile bune si prospere pentru nativii Varsator. Primiti bani si cadouri saptamana aceasta, vi se usureaza viata si lista facturilor de plata scade considerabil. Mai mult, reusiti sa va mai faceti si cateva placeri personale, mofturi cum ar spune unii. Aveti vesti bune, bucurati-va! Runa etalata – Othila: Othila iti indreapta atentia catre casa ta, pamanturile tale, comunitatea din care face parte, care iti defineste identitatea. Othila iti transmite mesajul ca ai o datorie, o responsabilitate si chiar ar trebui sa te simti mandru de cei de dinaintea ta, de istorie si viitor, de onoarea si munca lor asidua. Othila a venit sa-ti readuca aminte de trecutul tau si de cat de maret poti deveni.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Viitorul apropiat suna foarte bine pentru voi. Inceputul lunii aprilie vine cu acele schimbari pe care demult le doriti. Un job nou, mai multi bani, o vacanta? Ce v-ati propus se implineste! Runa etalata – Raido: Raido simbolizeaza calatoria fizica sau spiritual. Noi perspective apar daca iti schimbi punctul din care privesti lucrurile. E vremea sa faci o schimbare sau o calatorie care sa conduca spre transformarea spirituala.