Horoscop: 4 zodii care zâmbesc atunci când vor să îşi ascundă lacrimile

Oricât de supărate şi de abătute ar fi reuşesc să disimuleze emoţiile în spatele unui zâmbet larg. Vorbim despre acele zodii care ştiu să ascundă ceea ce simt. Îşi controlează bine emoţiile şi preferă să sufere în tăcere. Vorbim despre zodiile care nu îşi manifestă stările de supărare.

RomaniaTV.net
11 apr. 2016, 07:55
Horoscop: 4 zodii care zâmbesc atunci când vor să îşi ascundă lacrimile

Taur

Nativului din zodia Taur nu ii place sa isi manifeste sentimentele in public. Asa cum reuseste sa isi ascunda bucuria, isi interiorizeaza si tristetea. Nu vrea ca ceilalti sa stie ca el sufera asa ca in spatele zambetului sau nu vei sti niciodata ce se ascunde cu adevarat. Nu vorbeste despre ceea ce il macina si de aceea nici nu are foarte multi prieteni. De multe ori se refugiaza in mancare ca sa uite.

Citeşte şi  Top 5. Cele mai fricoase zodii

Balanta

Balanta, care de obicei este destul de vorbareata, isi pierde interesul pentru socializare atunci cand este trista. Desi este afectata, face eforturi mari ca celor din jur sa li se para ca ii este bine. De aceea, prefera de obicei sa impartaseasca doar lucrurile bune din viata lor, pentru ca ceilalti sa aiba mereu o parere pozitiva despre ea.

Citeşte mai mult pe ele.ro