Horoscop: 4 zodii de femei care nasc genii. Copiii lor vor fi supradotaţi

Un studiu recent a demonstrat faptul că inteligenţa se moşteneşte de la mame. Aşadar, dacă ai o mamă deşteaptă există şanse mari să fii şi tu deştept. Iar astrele au stabilit dintotdeauna care sunt zodiile pe care le dotează cu o inteligenţă aparte.

RomaniaTV.net
16 sept. 2016, 08:05
Horoscop: 4 zodii de femei care nasc genii. Copiii lor vor fi supradotaţi

Fecioara

Fecioara este considerata geniala zodiacului, asadar si copiii sai vor fi supradotati si asta intrucat se va ocupa intens de ei. Le va cumpara carti, ii va inscrie la cursuri, va fi intotdeauna un sprijin pentru ei si in acelasi timp un model. Iar progeniturile lor vor fi ambitioase si ajunge oameni de stiinta si matematicieni straluciti.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de oameni învingători

Varsator

Varsatorul are o inteligenta moderna. Asta inseamna ca se va folosi de toate mijloacele nou aparute pentru a le cultiva si copiilor lor calitatile intelectuale. Acestora nu le vor lipsi gadgeturile si cele mai noi softuri de invatare, dar in acelasi timp sunt sanse ca nativa Varsator sa ii retraga de la scoala si sa adopte metoda de home schooling, pentru a monitoriza atent procesul de invatare al celor mici.

Citeşte continuarea pe ele.ro