Horoscop: 4 zodii de femei născute să fie DIVE

Nu le ajungi uneori la nas nici cu prăjina. Sunt convinse că s-au născut să stea pe un piedestal şi să fie admirate, adulate. Sunt divele zodiacului, adică acele femei care se cred mai presus decat oricare alta, încrezute şi greu de mulţumit. Vrei să ştii despre cine vorbim?

RomaniaTV.net
08 mart. 2016, 09:43
Horoscop: 4 zodii de femei născute să fie DIVE

Iata-le pe nativele pline de fite si figuri:

Leu

Cum ar putea sa inceapa acest top cu altcineva decat cu femeia nascuta in zodia Leu? Ea e campioana vedetismelor. Adora sa fie iubita, ridicata in slavi si pusa in rama.

E convinsa ca e cea mai tare si ca nimeni niciodata nu se va putea ridica la nivelul ei. Stie exact ce vrea si mai stie si ca nimeni nu ii rezista farmecelor, de aceea si indrazneste sa iasa in fata cu o atitudine de invingatoare.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii pentru care merită să renunţi la tot

Balanta

La capitolul „toane” sta la fel de bine si femeia din Balanta. Spre deosebire de Leoaica, ea vrea sa fie alintata, rasfatata, sa fie cocolosita precum un copil mic.

Barbatii trebuie sa i se aseze la picioare si sa ii faca toate mofturile, sa ii multumeasca toate capriciile. Altfel, nici nu se uita la ei de la inaltimea la care singura s-a cocotat. Nu e neaparat materialista, dar ii place luxul cand ii e oferit de altii.

Citeşte mai mult pe ele.ro