Horoscop: 4 zodii de femei pe care nu poţi să le minţi

N-ai să le duci uşor de nas pentru că au un fler deosebit şi te prind cu minciună imediat. Ştiu cum să depisteze un neadevăr şi e vai şi amar de tine dacă nu recunoşti că ai minţit.

RomaniaTV.net
23 mai 2016, 08:45
Horoscop: 4 zodii de femei pe care nu poţi să le minţi

Gemeni

Cel mai bine ar fi sa nu incerci cumva sa pacalesti aceasta nativa. Nu doar ca nu ai nimic de castigat, dar s-ar putea sa te alegi si cu un dusman pe viata. Prinde din zbor informatiile si le trece printr-un filtru de gandire unic. Are o intuitie deosebita si descopera adevarul cand si cum nici nu te astepti. Pentru ca poate vedea substraturile, oricat de mult te-ai chinui tu sa le ascunzi.

Citeşte şi  HOROSCOP: Top 5 zodii care sunt greu de influenţat

Fecioara

Inteligenta proverbiala a acestui nativ il face sa citeasca printre randuri si sa descopere pe loc adevarul. Incearca sa nu-i vinzi gogosi, caci te va prinde de la o posta. E justitiar si are un spirit critic iesit din comun, bazat de cele mai multe ori chiar pe flerul sau. Chiar daca nu lasa sa se vada asta pentru ca stie sa joace teatru, stie tot ce ai de gand sa spui sau sa faci. Daca ai mintit-o nu te va ierta niciodata.

Citeşte mai mult pe ele.ro