Horoscop: 4 zodii de femei războinice. Sunt în stare să sfăşie cu dinţii pentru a-şi apăra ideile

Se spune că blondele sunt cele mai războinice femei. Asta dacă ar fi să facem o catalogare în funcţie de culoarea părului. Dar pentru că nu ar fi cel mai corect top, încercăm în continuare să facem o clasificare în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
28 mart. 2016, 10:42
Horoscop: 4 zodii de femei războinice. Sunt în stare să sfăşie cu dinţii pentru a-şi apăra ideile

Berbec

Femeia Berbec se numara printre ambitioasele zodiacului. E bataioasa tocmai pentru ca nu suporta ca lucrurile sa nu iasa asa cum si-a propus. Se lupta cu toti si cu toate doar pentru a a-si atinge visurile. Satisfactia de a obtine ceva pentru care a facut eforturi o implineste si te motiveaza.

E nascuta sa fie lider, deschizatoare de drumuri, sa puna bazele unei constructii si nimic sa nu-i stea in cale. Este indrazneata, curajoasa si mereu dornica de noi experiente.

Citeşte şi  Horoscop: Cum îţi pui singur beţe în roate, în funcţie de zodie

Scorpion

Femeia din zodia Scorpion stie ce vrea de la viata si de aceea este dispusa sa mearga pana in panzele albe si sa se lupte cu orcine, indiferent de cat de grea se anunta batalia. Are ambtie si stie ca fara ea nu obtine succesul.

Isi apara familia si partenerul chiar cu propria sa viata pentru ca este si foarte geloasa si egoista si inlatura pe orice indrazneste sa se apropie de cei dragi ei. Insa mai presus de toate, ea este genul de conducator din umbra, fiind cea care ea deciziile fara sa se afiseze.

Citeşte mai mult pe ele.ro