Horoscop: 4 zodii renumite pentru ÎNCĂPĂŢÂNAREA lor. Te regăseşti?

Fiecare nativ are o anumită doză de încăpăţânare, dar aceste zodii întrec orice măsură. Vezi dacă ai prins şi tu un loc în topul celor 4 zodii încăpăţânate.

RomaniaTV.net
18 mart. 2016, 11:06
Horoscop: 4 zodii renumite pentru ÎNCĂPĂŢÂNAREA lor. Te regăseşti?

4. Scorpion

Chiar daca se afla pe ultimul loc in topul zodiilor renumite pentru incapatanarea lor, Scorpioniiar merita cateodata premiul si coronita pentru aceasta trasatura. Acesti nativi tin cu dintii de ideile lor, indiferent ca vorbim despre viata personala sau cea profesionala.

Cand li se pune lor pata pe ceva poti sa-ti iei adio de la a-i mai convinge ca lucrurile nu stau deloc asa cum cred ei. Pentru ca sunt extrem de determinati cand vine vorba de a-si atinge scopurile, ajung de multe ori sa devina obsedati de un anumit lucru si nu vor renunta la el nici macar de dragul celor apropiati.

Citeşte şi  Horoscop: Cum să îţi controlezi FURIA în funcţie de zodie

3. Vărsător

Un alt nativ ce nu stie cum este sa lase de la el este si Varsatorul. Ba mai mult, cu cat ii vei spune acestuia ca nu este bine sa mearga pe ideea respectiva, sau ca nu-i foloseste un anumit lucru, cu atat se va ambitiona (prosteste de multe ori) si nu va renunta.

Cu toate ca la prima vedere pare o persoana destul de blanda, vei ajunge sa descoperi in timp ca lucrurile stau complet diferit. Astfel, in cele din urma te va scoate din minti, caci nu va exista sansa de a-ti impune propriul punct de vedere alaturi de acest semn zodiacal.

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com