Horoscop 5-11 februarie 2024. Luna Nouă vine cu dorințe împlinite. Ritualul care îți transformă dorința în realitate

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 5-11 februarie este Luna Nouă care are loc pe 10 februarie. Aceasta este benefică tuturor zodiilor și favorizează comunicarea, dezvoltarea și grija față de propria persoană.
Irina Dumitrescu
05 feb. 2024, 17:58
Horoscop 5-11 februarie 2024. Luna Nouă vine cu dorințe împlinite. Ritualul care îți transformă dorința în realitate

Horoscop 5-11 februarie 2024. Luna Nouă aduce cu sine împlinirea dorințelor, dar pentru asta este necesar ca, până în ziua în care se formează Luna Nouă, să îți scrii dorințele pe o coală de hârtie și să te concentrezi asupra fiecăreia dintre ele astfel încât să ajungi să simți că deja fiecare s-a împlinit. Este foarte important să simți emoția pe care o vei simți atunci când dorința ți se va împlini. Adu-ți aminte cum s-a simțit ultima dată când ai avut o bucurie și ia această emoție cu tine și suprapune-o pe dorințele de Lună Nouă.

Pe data de 10 februarie avem o Lună Nouă în Vărsător și este un moment foarte bun să ne punem dorințe de suflet. Este o perioadă pentru a ne face noi planuri de viitor, pentru socializare, este un tranzit foarte bun”, spune Ana Maria Ticea, pe canalul de YouTube WOWnews

Horoscop 5-11 februarie BERBEC

Nativii Berbec sunt foarte dornici în această săptămână să poată să își înțeleagă sufletul, sunt foarte deschiși, comunică foarte ușor și au nevoie să își facă prieteni noi. Sunt foarte multe dorințe și perspective noi, deoarece destinul îi avantajează, au nevoie să fie lideri într-un proiect nou, care va lua amploare și care ar fi un proiect de succes.

Horoscop 5-11 februarie TAUR

Pentru nativii Taur această săptămână este foarte constructivă la nivel mental, încât își setează idei noi și au succes la locul de muncă. Unii nativi își doresc foarte mult să schimbe locul de muncă, alții își doresc să fie apreciați de șefi. Este un moment de forță și au nevoie să poată să își înțeleagă rolul în societate și în relațiile cu ceilalți.

Citeste si Curiosul Mercur și puternicul Pluto se contopesc pe cer și fac marea revoluție în relații! Zodiile care au parte de o dragoste abisală

Horoscop 5-11 februarie BERBEC

Pentru nativii Gemeni este un concurs de împrejurări, mai ales că ei își doresc foarte mult să călătorească. Unii pot pleca, alții pot veni. Au nevoie de crezuri noi, de orizonturi noi, se eliberează și este un moment eliberator și de mare forță în care ei își confirmă puterea creatoare, dar au parte și de conversații revelatoare.

Horoscop 5-11 februarie RAC

Nativii Rac sunt foarte dornici să poată să stea în intimitate. Vor să știe ce bunuri le aparțin și ce bunuri nu le aparțin, vor să poată să mai delege din responsabilități sau să poată să rezolve și anumite situații, care poate reprezintă o moștenire.

Horoscop 5-11 februarie LEU

Nativii Leu au parte de întâlniri surprinzătoare cu ceilalți și de discuții foarte interesante, au nevoie de un mediu foarte bun acasă, dar și la locul de muncă, unii pot chiar să își rezolve anumite contracte. Pot da dovadă acum de multă maturitate, dorință și progres pentru viitorul lor.

Horoscop 5-11 februarie FECIOARĂ

Nativii Fecioară au foarte multe sarcini de dus la bun sfârșit, poate unii pot face și analize medicale dacă s-au simțit rău în ultima perioadă, iar alții își rezolvă cu progres sarcinile de muncă sau au nevoie de o pregătire. Pluto îi îndeamnă la progres, să învețe tehnologie, să facă cursuri online și să poată să se depășească pe ei.

Horoscop 5-11 februarie BALANȚĂ

Pentru nativii Balanță săptămâna această este un timp de petrecut cu ei, cu iubitul, iubita sau poate cu copiii. Este un timp foarte important pentru a-și rezolva propriile plăceri și nevoi. De asemenea, ei își doresc să își cumpere ceva scump, alții fac călătorii de agrement, au nevoie să se reconfirme.

Horoscop 5-11 februarie SCORPION

Nativii Scorpion sunt foarte legați de familie, vor să petreacă foarte mult timp acasă, au nevoie să facă anumite reparații prin casă, pot cumpăra obiecte electrocasnice sau poate schimbă casa cu totul. Au nevoie să își înțeleagă sufletul, să poată să găsească un echilibru între casă și serviciu și să poată să se simtă mai motivați. Este acum ca perioadă de regăsire a lor.

Citeste si Nativul din zodiac care află un adevăr dureros despre partener de Ziua Îndrăgostiților. Sunt „șanse mari” să se despartă

Horoscop 5-11 februarie SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător au multe lucruri de rezolvat săptămâna aceasta. Se reconfirmă printre prieteni, dar și la locul de muncă. Au mare nevoie în această perioadă să fie înțeleși.

Horoscop 5-11 februarie CAPRICORN

Nativii Capricorn au parte de câștiguri. Este o săptămână foarte importantă la locul de muncă pentru toate acele activități zilnice care le conferă bonusuri, iar alți nativi au nevoie să investească în ei, își doresc să mai învețe ceva sau poate să își mai găsească un job. Este o dorință de progres reală și de confirmare a talentelor lor.

Horoscop 5-11 februarie VĂRSĂTOR

Pentru nativii Vărsător este un tranzit foarte important pentru beneficii personale. Sunt dornici să se cunoască mai bine, pot învăța ceva nou, se reconectează împreună cu persoană iubită sau pot să ajungă la concluzia că nu se mai regăsesc într-o anumită situație. Își pot schimba look-ul sau pot face activități care le dau și mai multă încredere în ei.

Horoscop 5-11 februarie PEȘTI

Nativii Pești au parte de foarte multe răspunsuri la întrebările lor, muncesc foarte mult, este o perioadă care ar trebui să le dea de gândit și să nu-și mai asume mai mult decât pot duce.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!