Horoscop 5 aprilie 2014: Cu ce surprize vine weekend-ul

Horoscop zilnic 5 aprilie 2014: Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte.

04 apr. 2014, 19:41
Horoscop 5 aprilie 2014: Cu ce surprize vine weekend-ul

Horoscop 5 aprilie 2014 – Berbec
Nu te intelegi cu nimeni, doar familia e alaturi de tine neconditionat si iti tine partea, orice ai spune! Nu pune la suflet criticile si afronturile care vin azi de la lume, pentru ca nu poti fi pe placul tuturor intotdeauna. Unii se opun din incapatanare sau orgoliu, altii nu sunt de acord cu punctul tau de vedere, prea greu de acceptat, dar de la cei dragi din familie vei primi numai aprobari si sustinere. Bazeaza-te pe ei daca vrei sa ai o zi de succes, pentru ca ei te vor urma indiferent de cat de complicate sau originale sunt ideile pe care le propui!

Horoscop 5 aprilie 2014 – Taur
Ai asteptat aceasta zi ca sa faci o mare schimbare de directie in planurile tale. Aveai de multa vreme gandul acesta sa pornesti pe o alta cale (alta profesie, alt loc de munca, alt proiect, alta relatie), dar nu mai venea odata momentul potrivit, dar azi consideri ca e perfect sa-i dai startul! Momentan, nu prea stii incotro mergi, stii doar ca vrei altceva, dar, desi esti nesigur inca pe ceea ce te asteapta la capat, ai convingerea ca ai facut o alegere buna si foarte curand se vor vedea si urmarile! Daca ai decis schimbarea, tine-te de ea pana la capat, nu te opri la primele hopuri, pentru ca vor aparea si acestea!

Horoscop zilnic 5 aprilie 2014 – Gemeni
Joci rolul central intr-o actiune ce entuziasmeaza pe toata lumea, dar marea ta bucurie e ca la originea acestui succes a fost ideea ta. Ai avut un moment de inspiratie pe care l-ai expus si altora si s-au adunat repede si alti adepti care au considerat ca ideea ta e profitabila si merita pusa in practica. Totul evolueaza bine, i-ai dat startul intr-un moment potrivit si acum va uniti cu totii fortele, incat rezultatele se vor arata foarte repede. Toti au de castigat de pe urma initiativei tale, dar satisfactia ta majora e ca ti se recunoaste rolul cheie iar multumirile tuturor se indreapta cu recunostinta spre tine. Cum sa nu fii mandru?

Horoscop zilnic 5 aprilie 2014 – Rac
Ai ajuns la un nivel care iti inspira incredere si stabilitate in viata ta, poate o cariera bine conturata in care te simti in siguranta, poate o viata de familie tihnita si frumoasa, poate o afacere care merge constant si iti ofera satisfactie, deci, din orice punct ai privi spre cel care ai ajuns, au numai motive de mandrie si de optimism. Daca vezi ca se poate ajunge la fericire, ai curajul sa speri si mai mult, deci merita sa-ti stabilesti mereu obiective din ce in ce mai inalte, pentru ca da, pot fi atinse prin forte proprii si eforturi sustinute. Totul e sa ai maxima incredere in tine si sa gandesti doar pozitiv!

Horoscop zilnic 5 aprilie 2014 – Leu
Sperai sa fie o zi linistita, dar in loc de odihna si activitati de placere, ai parte cu o situatie neprevazuta care strica atmosfera. Parca te-ai trezit in mijlocul unei furtuni, desi cerul parea complet senin inainte, deci o surpriza pe care nimic nu o prevestea ca se apropie. Toate planurile pentru azi sunt date peste cap si, in loc sa dormi, sa te relaxezi, sa te ocupi de ceea ce-ti face tie placere, trebuie sa schimbi totul din mers, avand parte de o zi stresanta si obositoare. Nu-ti face asadar planuri prea stricte, pentru ca pot fi date peste cap si nu vei sti cum sa te adaptezi noii situatii.

Horoscop zilnic 5 aprilie 2014 – Fecioara
Timpul trece mult prea lent, parca, dar pe tine nu te deranjeaza deloc acest ritm scazut, pentru ca iti ofera de fapt starea potrivita pentru a te ocupa pe indelete de o actiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Esti multumit ca ti se ofera acest ragaz, ca nimic stresant nu te impinge de la spate, ca atare vei vedea cum se cladeste totul sub ochii tai etapa cu etapa, exact asa cum ai dorit. Ai o relatie speciala cu timpul, care se scurge conform dorintelor tale, deci cum sa nu fii multumit de felul cum inaintezi (lent, dar sigur) spre tinta propusa?

Horoscop zilnic 5 aprilie 2014 – Balanta
Lucrurile cele mai bune sunt si cele mai simple, de aceea azi gasesti un motiv de bucurie chiar si in cele mai marunte preocupari. Nu ai pretentii imense de la ceea ce intalnesti pe parcursul acestei zile, ci reusesti sa zambesti de la un fleac dar care apare intr-un ambalaj atat de placut, incat ti se pare fantastic! Nu pretinde lucruri iesite din comun pentru a fi fericit, ci poti descoperi un motiv sa te simti bine chiar si in cele mai comune aspecte cu care te intalnesti azi: o vizita la magazin, un film la televizor sau o cafea bauta in familie pot avea efecte binefacatoare!

Horoscop zilnic 5 aprilie 2014 – Scorpion
Nu vrei nimic altceva decat sa te bucuri de linistea casei tale. Preferi sa-ti petreci ziua in familie, in mediul cu care esti obisnuit, fara a visa la nimic care ti-ar putea strica pacea care te copleseste. Chiar daca sunt aceleasi lucruri de zi cu zi pe care le stii pe din afara si care te plictisesc, preferi sa te ocupi de ele, din putina comoditate. Daca ar aparea altceva mai interesant, ai respinge din start oferta, pentru ca nu dai semne ca ai avea chef de ceva. Orice activitate statica, sedentara, pasiva, iti e pe plac, de parca nu ai vrea sa te deranjeze nimeni si nimic din lenea instalata. Meriti si tu o zi de totala detasare!

Horoscop zilnic 5 aprilie 2014 – Sagetator
Nu te simti in largul tau intr-un anturaj vesel, in care altadata erai ca acasa, dar nu si acum. Te macina tot felul de intrebari la care nu gasesti inca solutii, si chiar privesti cu un dram de invidie spre ceilalti care rad si se distreaza. Nu te poti distra alaturi de ei, esti impovarat de probleme pe care totusi le exagerezi, le faci sa para mai mari decat ar merita, tocmai tu, o persoana care de obicei gaseste solutii la orice! Incearca sa te relaxezi si tu un pic, preia de la cei din jur buna dispozitie si cheful de distractie si, macar pentru o zi, nu mai discuta despre ceea ce te doare! Te vei elibera de stres doar daca te integrezi si tu printre cei veseli!

Horoscop zilnic 5 aprilie 2014 – Capricorn
Indiferent cum e vremea de afara, tu ai o atitudine senina, de parca toate ar evolua spre bine in viata ta. Pastreaza acest tonus optimist cat mai mult timp, pentru ca el va fi cheia tuturor reusitelor tale viitoare! Poate o problema, pe care o tot cari dupa tine de lunile trecute, isi gaseste azi rezolvarea, ceea ce iti inspira un sentiment de liniste si de calmare a spiritelor dupa o perioada extrem de agitata. Vezi ca a meritat sa astepti si, mai ales, sa speri ca totul se va rezolva? Realitatea iti arata concret ca nicio problema nu dureaza vesnic si, mai devreme sau mai tarziu, orizonturile se limpezesc!

Horoscop zilnic 5 aprilie 2014 – Varsator
Nu insista sa duci mai departe un plan daca vezi ca toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine sa iei o pauza, sa te detasezi de toate si sa nu te mai gandesti la acel proiect ce s-a impotmolit. E semn ca ai consuma inutil timp si energie, fara a ajunge la ce ti-ai propus, ca atare uita de el pentru o vreme. Dupa o perioada de ragaz, s-ar putea sa vezi lucrurile cu totul altfel si sa inceapa sa apara si solutiile, dar acum nimic nu se mai misca. Profita de pauza pentru a te relaxa si a te gandi la altceva; abandoneaza acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioada! Il vei continua altadata.

Horoscop zilnic 5 aprilie 2014 – Pesti
Oboseala nu e un impediment atat de mare pentru tine, desi esti epuizat dupa o saptamana plina de munca si evenimente. Tot mai gasesti in tine resurse de energie pentru a te ocupa de un proiect mult prea interesant ca sa-l lasi pe altadata. Iti aduni fortele pentru ca esti motivat la maxim de ceea ce ai putea obtine, ca atare nu poti rata ocazia. Chiar daca un efort in plus te-ar putea lasa fara vaga, merita totusi, pentru ca ai putea ajunge la rezultate demne de mandrie! Concentreaza-te, oricat de greu ar parea, pentru ca ai regreta daca-l lasi sa treaca!

Horoscop zilnic 5 aprilie 2014 furnizat de Acvaria