HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2018. Pune un zâmbet pe chip şi gandeşte pozitiv, este o zi plină de încercări

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2018. Gemenii au parte de o dezamagire si vor fi incercati de regrete si tristete. Afla si tu ce iti rezerva astrele pentru astazi.

04 dec. 2018, 11:36
HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2018. Pune un zâmbet pe chip şi gandeşte pozitiv, este o zi plină de încercări

HOROSCOP BERBEC

Nu te poti desfasura in voie in mediul ostil in care te afli astazi. Ai in jur numai critici care-ti pandesc toate miscarile, sefi severi care abia asteapta sa te prinda cu vreo greseala si, in asemenea conditii, nu poti da randament. Nu poti lucra eficient cand cineva iti supravegheaza cu ochi rai fiecare miscare si sare la gatul tau la cea mai banala abatere, dar nu ai cum sa schimbi lucrurile. Accepta situatia, lucrand printre colegi necooperanti, printre oameni care nu au incredere in tine sau poate nici nu te cunosc foarte bine, ci stau cu ochii pe greselile tale cu o usoara satisfactie.

HOROSCOP TAUR

Te bucuri de o buna colaborare cu persoanele implicate in acelasi proiect ca si tine. Fiecare separat, aveti interese comune si va uniti fortele pentru a ajunge acolo unde v-ati propus. Nu va subminati unii altora autoritatea, nu va criticati, ci, dimpotriva, descoperiti o cale excelenta de a va completa si a va sustine unii pe altii. Nici urma de competitie sau de egoism aici, incat nici nu-ti vine a crede cat de bine merge relatia. Cat timp fiecare are un rol de jucat aici iar, la final, si ceva de castigat de aici, nu are rost sa va puneti bete in roate, ci sa va sprijiniti reciproc!

HOROSCOP GEMENI

Vezi cu ochii tai ca un vis in care ai investit energie se duce de rapa si e normal sa fii incercat de regrete si tristete. Nu e chiar asa de grav pe cat pare, e doar un impas trecator ce te face sa-ti pierzi curajul de a merge mai departe. Lasa lucrurile asa cum sunt deocamdata, chiar daca nimic nu mai evolueaza. O pauza poate fi de bun augur pentru a te detasa de miezul evenimentelor si, dupa o vreme, sa descoperi ca sunt din nou intrunite conditiile unei evolutii excelente. Acum nu, esti in pasa proasta, ceva lipseste pentru a crede din nou in sansele tale, de aceea nu trebuie sa decizi nimic major, ca sa nu regreti mai tarziu.

HOROSCOP RAC

Nu ajunge doar sa visezi frumos, la clipa cand vei vedea un anumit scop materializat in fata ta, ci trebuie sa si pui osul la treaba. Numai de energia pe care o investesti in acest proiect depinde si ritmul in care acesta va evolua, deci nu sta asteptand sa cada din senin, pentru ca nimic nu se rezolva de la sine. E o chestiune de efort, de ambitie si vointa, dar mai ai nevoie de o motivatie clara, dare se poate ivi chiar acum la orizont, deci merita sa te apuci de treaba cat mai repede. Bate fierul cat e cald!

HOROSCOP LEU

Atmosfera este foarte tensionata in jurul tau, dar chiar tu esti cel care genereaza dispute, pentru ca il iei pe nu in brate si respingi parerile altora. Fii mai flexibil in fata ideilor diferite de ale tale, pentru ca nu numai tu ai intotdeauna dreptate. Daca tu crezi cu tarie ca parerea ta este cea mai corecta, lupta pentru a-ti impune punctul de vedere, dar gandeste-te cat se poate de obiectiv inainte daca adevarul e la tine. Poate e undeva la mijloc si ar merita ascultata si parerea adversa, gasind un compromis reciproc avantajos.

HOROSCOP FECIOARA

Pleci la drum cu sufletul inchis, de parca nu ai avea nici un chef sa faci acum aceasta calatorie sau cu teama pentru ceea ce te asteapta la destinatie. Cand nu ai o atitudine pozitiva cu privire la ceea ce se va petrece pe parcurs, e si normal sa inceapa sa apara problemele la tot pasul, ca atare, daca nu iti poti modifica starea psihica inaintea plecarii, mai bine nu mai pleci deloc. Pune un zambet pe chip si gandeste pozitiv pentru ca numai asa poti evita situatiile neprevazute care stau la panda.

HOROSCOP BALANTA

Prietenul la nevoie se cunoaste, toata lumea stie asta, si azi descoperi pe pielea ta cat de important e sa ai alaturi de tine pe cineva care tine cu tine neconditionat. Cele mai bune sfaturi le primesti de la un prieten. Cele mai sincere critici vin tot de la un prieten. Cele mai placute momente le petreci in compania unor amici, deci bucura-te ca ai la cine apela la nevoie pentru o incurajare, pentru un moment de relaxare, pentru un telefon la momentul oportun. Si tu le-ai fost lor alaturi altadata, si a venit momentul optim ca si ei sa-ti intoarca serviciile similare. Un sfat dat de tine candva primeste acum ceva asemanator in schimb, dar schimbul aceasta e cat se poate de sincer si de binevenit.

HOROSCOP SCORPION

Felul in care ti se adreseaza unii este nedrept, pentru ca te critica, te judeca, te ataca agresivi cu vorbe dure, pe care e si normal sa le pui la inima si sa suferi. Gandeste-te ca relatia cu acesti oameni sunt sacrificiul pe care trebuie sa-l faci pentru a-ti atinge marile scopuri, deoarece drumul catre succes nu e intotdeauna presarat de petale de trandafiri ci si de dispute, controverse, dusmanii si hopuri. Ei sunt proba ta majora de incercare, dar de care poti trece cu brio!

HOROSCOP SAGETATOR

Vezi daca ai avut rabdare si ai asteptat momentul potrivit pentru toate? Acum culegi roadele asteptarii tale care suna mai mult decat promitator. A fost un drum lung si greu pana ai ajuns aici, asa e, dar ceea ce se vede deja e demn de toata lauda. Ai ajuns la momentul coacerii recoltei pentru care ai trudit intens mult timp inainte, si ai toate motivele de satisfactie. Mai asteapta un pic, nu mai e mult pana vei putea spune tuturor ce ai realizat, dar senzatia profunda de mandrie ti se citeste pe chip, incat toata lumea isi da seama ca ai ceva grozav de celebrat: sarbatoresti in sinea ta o mare victorie, mai ales ca a fost greu de atins.

HOROSCOP CAPRICORN

Nu esti un mare iubitor de schimbare in viata ta si ai tot amanat un moment care stiai ca te va propulsa pe o alta cale decat inainte. Ai tergiversat lucrurile, ai tot tras de timp, ai sperat ca, amanandu-l cat mai mult, nici nu se mai intampla, dar iata ca acel moment apare intr-un final. Vrei – nu vrei, trebuie sa te adaptezi noutatii. Vei vedea ca va iesi mai bine decat ai crezut si toata frica ta de schimbare nici nu era justificata. Noul sens e promitator, duce intr-o directie buna, deci nu trebuia sa astepti atata. Daca se petrecea si pana acum, ar fi fost bine, dar e bine si acum, mai tarziu…

HOROSCOP VARSATOR

Iti asumi prea multe vini, desi nu esti vinovat de nimic, dar te simti impotmolit intr-o zona in care nu se mai schimba nimic si incep procesele de constiinta. Fii mai relaxat, chiar nu are rost sa cari atata balast inutil pe umerii tai, cand totul se va rezolva la timpul potrivit. Ai rabdare, priveste aceasta perioada de stagnare ca pe ceva absolut firesc in evolutia oricui, si nu te incrancena sa treci peste aceste hopuri cu orice pret. Nici nu-ti turna cenusa in cap ca ai fi responsabil de situatia actuala, dar nici nu insista sa rezolvi totul acum, pentru ca lucrurile vor reveni la normal foarte curand doar cu o atitudine mai lejera si mai pozitiva.

HOROSCOP PESTI

Uneori, un final de drum e cel mai bun lucru care se poate intampla. Daca tu nu ai curajul sa spui stop pentru a incheia odata si-odata o actiune care nu-si mai are rostul si daca ceva dincolo de tine opreste evolutia lucrurilor, atunci e o eliberare binevenita! Profita de faptul ca un lucru nu mai inainteaza deloc, e semn ca mai bine lasi totul balta si nu duci mai departe ceva ce, clar, nu mai are viitor. Abandoneaza acel plan, elibereaza locul de tot ce a avut legatura cu el si apoi incepe ceva complet nou, fara a resuscita ceva deja mort.