Horoscop 5 decembrie 2020. Un context astral magic şi optimist, care aduce curaj şi determinare

Horoscop 5 decembrie 2020. Venus si Neptun vor face trigon in curand, iar weekend-ul se anunta incantator, sub puternica influenta a acestei intalniri romantice. Putine combinatii astrale sunt asa de magice si optimiste.

05 dec. 2020, 00:43
Horoscop 5 decembrie 2020. Un context astral magic şi optimist, care aduce curaj şi determinare
Horoscop 26 decembrie 2020

Horoscop 5 decembrie 2020. Pare ca ti-ai pus deja ochelarii roz. Luna se afla si ea in doritorul de dragoste Leu. Avand in vedere ca Soarele este in activul Sagetator, iar Marte in luptatorul Berbec, nu-ti mai trebuie nimic. Ai curajul si determinarea necesare sa faci primul pas!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 5 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Se poate ca azi sa fii tras in doua directii. Esti intr-un moment bun in munca ta profesionala si nu ai vrea sa pierzi aceasta directie. In acelasi timp, simti puternic ca vrei sa petreci timp in plus cu cei dragi. Daca ai putea fi in doua locuri in acelasi timp ar fi asa de bine ! Azi e totusi weekend iar familia s-ar bucura sa te aiba in preajma.

Horoscop 5 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai fost mereu practic cand vine vorba de aspecte financiare, dar uneori consumerismul iti cauzeaza stres. Desigur ca vrei sa arati oamenilor speciali din viata ta cat de mult tii la ei, dar chiar ai nevoie sa cheltui bani ca sa o dovedesti ? Gaseste o balanta ca sa va fie bine tuturor. Uneori ganduri bune si pline de iubire si gesturi mici sunt la fel de apreciate.

Citeste si Horoscop Urania 5-11 decembrie 2020. Contextul astral favorizează starea de bine, echilibrul emoţional, nevoia ieşirii din monotonie

Horoscopul zilei 5 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Esti o persoana cu spirit generos dar azi te poti ingrijora sa nu fii prea generos. Daca ai cumparat cuiva un cadou mare, poti fi preocupat ca ai cam exagerat. Nu mai da inapoi si nu iti face griji. Este bine sa fii bun iar Universul te va recompensa, vei vedea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2020. Cine se poate opune iubirii?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 5 DECEMBRIE 2020. Venus si Neptun te indeamna sa visezi frumos. Sa visezi la o dragoste magnetica, la afectiune intensa, profunda. Esti gata sa sacrifici tot  in numele iubirii? Ai nevoie de curaj pentru a continua, dar si planetele sunt aliniate perfect pentru asta!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Fa-ti timp pentru a petrece o seara pe cinste alaturi de jumatatea ta. Esti intr-o dispozitie buna asa ca de ce nu ai profita de aceasta situatie? Singur? Atractivitatea si sex appeal-ul de care dai dovada vor atrage persoana potrivita. Flirteaza si te vei simti mai bine in pielea ta.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Relatia de cuplu trece printr-o perioada pozitiva. Te simti bine, iar legaturile cu persoana iubita sunt din ce in ce mai trainice. Esti singur? Flirteaza si te vei simti mai bine in pielea ta.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2020 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este o zi incantatoare pentru viata amoroasa. Iti este usor sa reaprinzi flacara pasiunii in cuplu si sa intaresti legaturile dintre voi doi. Nu ti-ai gasit sufletul pereche? Nu sta in casa, inchis intre patru pereti. Iesi in oras si distreaza-te!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.