Horoscop Urania 5-11 decembrie 2020. Contextul astral favorizează starea de bine, echilibrul emoţional, nevoia ieşirii din monotonie

Horoscop Urania 5-11 decembrie 2020. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 5 - 11 decembrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

04 dec. 2020, 13:31
Horoscop Urania 5-11 decembrie 2020. Contextul astral favorizează starea de bine, echilibrul emoţional, nevoia ieşirii din monotonie
Horoscop Urania 5-11 decembrie 2020

Horoscop Urania 5 – 11 decembrie 2020. În fiecare vineri, Urania prezintă pe www.libertatea.ro previziunile pentru săptămâna care urmează. Află de ce trebuie să te ferești, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești în săptămâna 5-11 decembrie 2020.

Horoscop Urania 5 – 11 decembrie 2020 Berbec

Horoscop săptămânal Berbec – 5 – 11 decembrie Între 5 și 6 decembrie seara, predispoziție spre divertisment, activități plăcute, “uitare a necazurilor” prin preocupări care să-i introducă într-o stare de bine, de echilibru, de mulțumire sufletească.

Între 6 decembrie, după ora 21:47, și începutul zilei de 9 decembrie, responsabilități profesionale, nevoia de a se “înhăma la greu” sau de a accepta misiuni cu grad (mai) mare de dificultate. Stare de sănătate caracterizată prin secvențe organice trecătoare (oboseală, dureri difuze, indispoziții, etc.).

Între 9 decembrie, după ora 2:02, și zorii zilei de 11 decembrie, relațiile parteneriale pot fi marcate de reacții subiective (enervare, antipatie, dificultate de a-l înțelege pe partener, nervozitate, ostilitate, etc.). Nu este o perioadă bună pentru abordarea chestiunilor importante, de ordin profesional sau care pot avea consecințe nefericite asupra funcției, imaginii și autorității nativilor.

Citeşte şi Horoscop decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Parcursul malefic al planetei Jupiter va transforma succesul în eșec

Din 11 decembrie, după ora 3:59, posibile încurcături în desfășurarea unui proiect care are nevoie de susținere financiară, evoluție greoaie, marcată de provocările și capcanele unor interpuși, de încercarea unor persoane, implicate într-o chestiune de interes material sau financiar, de a-l păcăli pe nativ sau de a-l șicana.

Întreaga săptămână vor funcționa armonic o serie de premise persoanele, născute din colaborarea planetei Marte cu planetele în tranzit prin zodia Săgetătorului. Astfel, nativii s-ar putea hotărî să treacă la fapte într-un context de viață și activitate pentru care până acum nu se simțeau pregătiți.

Acum vor avea ambiție, determinarea necesară și chiar șansa exprimată prin informațiile utile și corespondența pe care ar putea-o avea cu persoanele și instituțiile din străinătate ori cu reprezentanții unor organisme de prim rang din țară. Berbecii pot obține sprijin pentru afirmarea lor directă sau pentru demararea unui proiect.

Horoscop Urania 5-11 decembrie 2020 Taur

Între 5 și 6 decembrie seara, perioadă mai puțin semnificativă din punct de vedere astrologic; contextul se referă la activitățile legate de casă și gospodărie, la patrimoniul personal și la relațiile de familie.

Între 6 decembrie, chiar dacă nu vor dezvolta dorințe intense, legate de plăceri, aventuri și distracții, totuși, Taurii nu vor rămâne insensibili la binefacerile relaxării oferite de o bucurie artistică sau culturală (o carte, un film, muzică, activități de dezvoltare personală).

Cei aflați în pragul maturității vor trăi satisfacția de a vedea roadele unei îndelungi perioade de învățare și de perfecționare într-un domeniu care le va oferi, pe lângă succes, liniște interioară și mulțumire sufletească.

Între 9 decembrie, după ora 2:02, și zorii zilei de 11 decembrie, moment calm, bun pentru desfășurarea fără stres și grabă a activităților la locul de muncă; posibilă atenuare a animozităților dintre nativi și colegii lor de serviciu sau relaxare generală într-un context de muncă.

Perioadă favorabilă refacerii organice prin absența solicitărilor epuizante. Răstimp în care funcțiile unor organe pot reveni la normal, mai ales pe fondul odihnei, al protejării sau al menajării organismului de eforturi, activități epuizante sau riscuri.

Din 11 decembrie, după ora 3:59, relațiile parteneriale pot trece, în perioada care începe cu acest reper de timp și, apoi, în următoarele două zile, prin alterări ale comunicării. Unii nativi nu-și vor putea reprima antipatia față de persoanele cu care sunt obligate să coopereze ori antipatia va fi reciprocă, prejudiciind astfel proiectul și deciziile privitoare la bunul mers al activităților comune.

Acest tip de ostilitate, mai mult sau mai puțin justificat, se poate naște spontan și între nativi și persoanele pe care acesta nu le cunoaște și cu care va intra în contact pentru prima dată, stricând punțile unui dialog normal.

Horoscop Urania 5-11 decembrie 2020 Gemeni

Între 5 și 6 decembrie seara, posibilitatea de a convinge o adunare de valoarea unei inițiative, de oportunitatea unei măsuri sau de necesitatea adoptării unui program în domeniul de activitate unde se exprimă nativul; fel de a argumenta și explica corect, autoritar și eficient; șansa de a câștiga o competiție bazată pe cunoașterea unei limbi și stilul exprimării unui candidat.

Citeşte şi Horoscopul sfârșitului de an. Se schimbă destinele pentru aceste zodii

Între 6 decembrie, după ora 21:47, și începutul zilei de 9 decembrie, activități practice, casnice, necesare, efectuate fără tragere de inimă doar din sentimentul datoriei. Moment în care vor funcționa mai multe pătrate mistice pe cele patru semne mobile care îi vor solicita pe nativi prin nota de instabilitate și/sau de îndoială care va plana asupra unor evenimente, decizii sau convingeri.

Nativii nu se vor atașa de anumite soluții sau ipostaze de viață pentru că fie nu le vor analiza suficient de profund pentru a le înțelege rațiunea, fie pentru că nu vor vedea foarte clar rolul lor în acel context public/partenerial.

Între 9 decembrie, după ora 2:02, și zorii zilei de 11 decembrie, perioadă mai relaxată în care nativii vor dori să cultive acele preocupări și activități care să-i rupă de monotonia vieții de fiecare zi și să le ofere șansa de a se bucura de o latură a vieții care contează pentru ei. Tinerii se vor “juca cu dragostea”. Din 11 decembrie, după ora 3:59, solicitare a celor două case ale sănătății pe axa endocrină cu o importantă componentă psihică.

De aceea, mai mult decât o posibilă stare proastă organică, Gemenii s-ar putea confrunta cu o stare psihică deranjantă: nervozitate, agitație, reacții disproporționate, refuz al unor activități curente (ordine, curățenie, împachetări, despachetări, corectarea și verificarea unor lucrări) pentru care nu au răbdarea și atenția necesară. Motive de îngrijorare cu privire la felul în care se prefigurează niște schimbări la locul de muncă.

Citeşte previziunile pentru restul zodiilor pe www.libertatea.ro