Horoscop 5 decembrie 2020. Dispute din cauza votului

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Leu, amprentându-ne cu generozitate și creativitate și imprimând asupra noastră o mare nevoie de afecțiune,

04 dec. 2020, 20:38
Horoscop 5 decembrie 2020. Dispute din cauza votului

Horoscop 5 decembrie 2020. Zi propice. Astazi vei reusi sa faci multe, activitatea ta va aduce in continuare rezultate sub forma de venituri suplimentare.

Berbec

Duceti negocieri si intalniri importante dimineata, apoi veti depasi cu usurinta toate momentele dificile. Norocul ii insoteste si pe cei care se angajeaza in orice activitate comerciala. O excursie in afara orasului va aduce experiente noi. Aveti grija la bani, exista sanse de furt si deteriorare a bunurilor. Totul in familie este stabil.

Horoscop 5 decembrie 2020 Taur

Astazi, Taurul va putea pune bazele financiare pentru viitorul lor. Strategia si planul dvs. de actiune vor fi implementate. Schimbarile vor incepe sa aiba loc in viata voastra foarte curand. Foarte curand va trebui sa finalizati renovarea prelungita a apartamentului. Daca dintr-un anumit motiv nu aveti inca permis de conducere, luati in considerare aceasta problema, astfel incat planul dvs. va incepe sa fie implementat mai repede.

Horoscop special 2020: Sextil Venus-Pluto. Dragostea si intunericul se intalnesc. Ce aduce zodiilor?

Gemeni

Gemenii trebuie sa-si faca timp pentru ei insisi, sa mearga la cumparaturi, sa se delecteze cu achizitii noi. Odihna de toate problemele si chiar de comunicare este ceea ce aveti nevoie acum. Solitudinea va va ajuta sa priviti situatia actuala intr-un mod diferit. Analiza logica si matematica va va permite sa luati o decizie. O excursie la vechii prieteni te va ajuta sa te relaxezi, iar a fi in aer curat iti va reda puterea.

Horoscop 5 decembrie 2020 Rac

Racii au o zi dificila din toate punctele de vedere, in special cu contactele noi. Exista o mare probabilitate de eroare la procesarea oricaror documente. Va trebui sa verificam totul de mai multe ori inainte de a semna. Toate actiunile tale trebuie sa se incadreze in lege, nu incercati sa pacaliti pe toata lumea, se poate termina prost.

Leu

Ai grija de casa ta, renoveaza, cumpara lucruri noi, contruieste ceva. Cumpara lumanari si ia o cina romantica, comunicarea cu sexul opus este o sursa de forta pentru tine. Luati o pauza de la problemele de la locul de munca.

Horoscop 5 decembrie 2020 Fecioara

Principalele arme ale Fecioarei sunt inteligenta si sarcasmul. O astfel de combinatie este capabila sa doboare orice rival, chiar si cel mai redutabil. Tu, ca adevarat reprezentant al semnului tau, simti intuitiv punctele slabe ale inamicului, loviti acolo cu toata puterea si nu regretati. Poate ca seara veti primi un cadou la care nu va asteptati.

Citeste mai multe aici