Horoscop special 2020: Sextil Venus-Pluto. Dragostea si intunericul se intalnesc. Ce aduce zodiilor?

Pasiunea este in crestere, pe masura ce marea intalnire dintre Venus si Pluto, din 10 decembrie 2020, se apropie.

04 dec. 2020, 20:02
Horoscop special 2020: Sextil Venus-Pluto. Dragostea si intunericul se intalnesc. Ce aduce zodiilor?

Horoscop special 2020:  Venus, planeta iubirii, face sextil cu Pluto, strainul intunecat si misterios al astrologiei. Puterea atractiei creste, dragostea devine mai profunda, mai misterioasa. Pluto este stapanul secretelor bine ascunse, al intensitatii emotionale obscure. Dragostea capata tente obsesive. Nu te poti ascunde de Pluto. Adevaratele sentimente ies la lumina.

Iata ce aduce sextilul Venus-Pluto pentru fiecare zodie in parte.
Berbec
Incerci sa pastrezi cartile ascunse de ochii curiosilor, dar n-ai niciun fel de control. O intalnire romantica clandestina ar putea schimba totul. Poti avea dorinte bizare pe care nu le mai poti tine ascunse. Un admirator secret te poate ajuta sa mergi mai departe.

Horoscop Urania 5-11 decembrie 2020. Contextul astral favorizează starea de bine, echilibrul emoţional, nevoia ieşirii din monotonie

Taur
Venus este patronal zodiei tale, iar sextilul cu Pluto nu poate insemna decat un singur lucru: cresterea sex-appealului. Te simti mai sexi si mai misterios ca niciodata, iar acest lucru poate atrage un pretendent destul de ilustru in cercurile tale.

Horoscop special 2020 Gemeni
Influentele astrale actuale te favorizeaza. Este posibil sa incanti pe cineva cu abilitatile si calitatile tale. Daca esti in cautarea unui partener cu care sa te casatoresti, sansele sa il si gasesti sunt foarte mari, gratie aranjamentului planetar.

Horoscop WEEKEND 5-6 DECEMBRIE 2020. Creste tensiunea amoroasa

Rac
Dragostea are tente exotice pentru tine. Esti obsedat de orizonturi indepartate sau de o persoana straina care pare sa detina cheia fericirii tale. Simti nevoia unei relatii stabile, care sa te imputerniceasca. Fa ce-ti spune sufletul!

Leu
Simti nevoia de mai multa iubire, de mai mult timp petrecut alaturi de partener. Vrei mai multe momente intime. Dar de ce nu ii spui asta partenerului? Ce anume te opreste din a spune ce simti? Fii cinstit cu tine insuti si cu partenerul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...