Horoscop 5 decembrie 2021. Berbecii iau o decizie importantă, Gemenii au parte de oportunităţi de nerefuzat

Iata horoscopul zilei de azi, duminica 5 decembrie 2021. Daca pentru altii ar parea ca deciziile tale sunt spontane, totusi, tu duci o munca de lamurire cu sine daca sa pleci la drum sau nu. Cantaresti cu atentie optiunile, cercetezi posibilitatile si de multe ori trece mult timp pana actionezi.  

05 dec. 2021, 08:01
Horoscop 5 decembrie 2021. Berbecii iau o decizie importantă, Gemenii au parte de oportunităţi de nerefuzat

Horoscop 5 decembrie 2021

. Daca pentru altii ar parea ca deciziile tale sunt spontane, totusi, tu duci o munca de lamurire cu sine daca sa pleci la drum sau nu. Cantaresti cu atentie optiunile, cercetezi posibilitatile si de multe ori trece mult timp pana actionezi.

Horoscop 5 decembrie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este o idee buna sa devii ceva mai circumspect de astazi cu cei care iti cauta compania si serviciile. In trecut, ai avut incredere prea usor si ai avut momente in care ai fost ranit(a). Este un bun moment sa iti ridici garda pentru ca nimeni sa nu mai profite de pe urma ta in acelasi fel. Asta nu inseamna ca gandesti ca ai trai intr-o lume de pericole in fata carora sa fii pregatit cu aparare, ci ca iti creezi si mentii un spatiu personal in care lasi sa intre doar pe cei ce au trecut testul timpului si al bunului caracter.

Citeşte şi Horoscop rune 6 – 12 decembrie 2021. Mihai Voropchievici: Vor afla un adevăr care le schimbă viaţa

Horoscop 5 decembrie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Evenimente complexe incep sa se desfasoare peste tot in preajma ta azi si se prea poate sa existe o anumita confuzie. Daca lasi aceasta atmosfera incalcita sa te faca sa iti pierzi claritatea, vei pierde controlul si pe ce ai claritate. Incearca sa capeti distanta de tot ce se intampla in jur dar si de oameni. Asta iti va permite sa te concentrezi cu mintea limpede pe fiecare sarcina pe rand.

Citeşte şi Care sunt cele mai puternice şi luptătoare zodii

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Toate stresurile si problemele pe care le-ai avut de infruntat si gestionat in ultimul timp sunt pe cale sa fie inlocuite cu noi circumstante si oportunitati minunate. Toate acele dificultati care epuizau partea mai buna din tine vor disparea ca prin farmec si poti sa te bucuri de viata intr-un ritm mai linistit si mai placut. Simte-te bine cu aceasta noua realitate si fa si tu la randul tau tot ca sa se mentina cat mai mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.