Horoscop 5 iunie 2015: Relaxarea este cuvântul de ordine

Horoscop 5 iunie: Vezi ce îți rezervă astrele.

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 12:59
Horoscop 5 iunie 2015: Relaxarea este cuvântul de ordine

Horoscop 5 iunie 2015 – Berbec

Te supara mult atitudinea recalcitranta a unui prieten care e pus pe harta si ridica tonul la oricine. Nu meriti tu asemenea tratament, cand te porti cu el calm si prietenos, dar din pacate nu ai parte de tovarasi de discutie prea amabili. Nervozitatea se resimte in orice gest, in orice cuvant, incat presimti ca se vor declansa animozitati grave, ca atare cel mai bine ar fi sa nu torni gaz pe foc, ci sa incerci sa taci si sa suporti pe cat posibil, chiar daca nu esti genul, cu speranta ca tacerea ta va dezamorsa bomba!

Horoscop 5 iunie 2015 – Taur

Prietenii sunt cei mai importanti in planurile tale de azi si iti place sa stai de vorba minute in sir, pentru ca aveti un subiect care va leaga. E o bucurie sa-i vezi ca te completeaza in permanenta, ca iti sar in ajutor ori de cate ori ai nevoie si ca tin cu tine orice ai face. Comunicarea merge struna azi, orice activitate intelectuala te are printre favoriti iar talentul tau de a te adapta in orice mediu iti va asigura succesul ori de cate ori intri intr-un colectiv nou unde vei cuceri usor pe oricine.

Horoscop 5 iunie 2015 – Gemeni

Atmosfera e perfecta in jurul tau, probabil tu esti motorul tuturor actiunilor interesante de astazi si reusesti sa-i tii aproape si pe altii cu interese similare. Parca e chiar loc de petrecere, pentru ca lumea are chef de distractie, se simte bine si poate chiar se iveste o ocazie de a sarbatori un eveniment care bucura pe toata lumea. Este o zi lejera, ca de vacanta, in care nimic nu te ingrijoreaza, nu vezi nimic negru in preajma ta si ii molipsesti si pe altii cu aceasta stare de buna dispozitie binefacatoare.

Horoscop 5 iunie 2015 – Rac

Aprecierile care vin de la ceilalti te stimuleaza sa dai ce ai mai bun in tine, pentru ca e o placere sa te dedici unor oameni care au incredere in tine. Toti te privesc ca pe eroul zilei, ca pe cea mai potrivita persoana in situatia de fata, de care depinde solutionarea cu brio a unui moment dificil. Tu detii toate resursele unui succes deplin, deci incarca-te cu laudele si incurajarile lor, pentru ca asa iti vei extrage energia necesara victoriei finale. Lasa modestia la o parte, fa un pas in fata si spune ca tu esti cel care stie cel mai bine ce e de facut. Nu-i vei dezamagi; dimpotriva!

Horoscop 4 iunie 2015 – Leu

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor salvator, se va dovedi a fi, mai degraba, o mare complicatie, semn ca uneori nu e bine sa te bazezi pe altii, pentru ca ei pot incurca si mai mult lucrurile. Ar fi de preferat sa te descurci singur in orice situatie, pentru ca unii nu sunt atat de priceputi pe cat se lauda, iar tu ai mai multe talente decat ai putea crede. Tot ce faci pe cont propriu e de calitate, pe cand, daca depinzi de altii, risti sa bati pasul pe loc si, mai apoi, sa repari ceea ce strica acestia. Nu cere sau nu astepta sprijin din afara, pentru ca nu ai nevoie de asa ceva!

Horoscop 5 iunie 2015 – Fecioara

Toate bune si frumoase azi, ai senzatia ca ai rezolvat cele mai complicate probleme si orizonturile tale sunt mai luminoase. Excelent: pastreaza acest tonus ridicat cat mai mult timp posibil, pentru ca de el va depinde succesul proiectelor tale. Ai norocul unei atitudini optimiste si entuziaste in fata unor evenimente care se apropie, si pe care le primesti cu inima deschisa, sigur ca va iesi totul ca la carte. Ai noroc si de un anturaj bun, care te stimuleaza, te inconjoara de energie pozitiva, si cat timp fiecare isi mentine moralul la cote maxime, succesul e din ce in ce mai aproape!

Horoscop 5 iunie 2015 – Balanta

Nu ai de ce sa-ti pierzi curajul daca mai apar in calea ta si piedici, pentru ca ele au rolul de a te ambitiona si mai tare! E o dovada clara ca esti capabil de mai mult decat ai crede, ca poti reusi chiar si in ciuda celor mai mari oprelisti si afronturi, descoperind ca detii calitati de care nici macar nu erai constient. La greu poti observa de ce esti capabil, nu atunci cand toate merg bine de la sine, ca atare nu te speria de provocarea la care esti supus, pentru ca o vei depasi mai bine decat ai spera! Implica-te ca poti!

Citeste mai mult in Revista TEO.