Horoscop 5 iunie 2023. Dificultăţi în gestionarea emoţiilor şi sentimentelor. Riscăm să-i îndepărtăm pe cei din jur

Sa ne controlam sentimentele ar putea fi mai dificil decat de obicei. Luna paseste in harnicul Capricorn, dar Venus cea iubitoare de placeri ocupa centrul scenei in timp ce valseaza in stilatul Leu, dandu-ne tuturor dorinta de a straluci.

04 iun. 2023, 23:19
Horoscop 5 iunie 2023. Dificultăţi în gestionarea emoţiilor şi sentimentelor. Riscăm să-i îndepărtăm pe cei din jur

Horoscop 5 iunie 2023. Luna va face apoi trigon cu norocosul Jupiter in Taur, adaugand un plus de lux, desi ne putem agata de ea putin prea mult atunci cand Venus se opune intensului Pluto in Varsator.

Horoscop 5 iunie 2023 BERBEC

Ziua ta poate contine anumite interferenta care sa iti tulbure echilibrul dar tu ai o mare cantitate de energie care curge acum prin tine deci fii prudent sa nu o reversi prin reactii exagerate venite din excese emotionale in loc de ratiune.

Gaseste o cale de a folosi acele rezerve energetice pentru cauzele tale nu ca sa ii combati pe altii, gaseste echilibrul intre implinirea de sine si a fi rebel doar de dragul de a te contra.

Citeste si Horoscop Urania 3-9 iunie 2023. Lună Plină în Săgetător ne dă senzația că nu putem ține pasul cu tot ce se întâmplă

Horoscop 5 iunie 2023 TAUR

Fundatiile tale ar putea fi puse la incercare pentru ca o serie de evenimente te pot face sa devii constient cum vezi lumea, cum merge viata ta de fapt. Te-ai inconjurat de un microcosmos si de aici interactionezi cu oamenii si locurile, asa cum te simti tu de fapt.

Priveste mai clar lumea exterioara asa cum e, nu asa cum ai faurit-o tu in imaginatia ta si vezi dupa aceea ce schimbari poti face asupra lumii tale ca sa ajustezi cele doua lumi si sa ai armonie reala.

Horoscop 5 iunie 2023 GEMENI

Natura ta senzuala este mai puternica decat oricand, deci da-ti permisiunea sa te abandonezi unor placeri azi. Fii sincer ce vrei si ce ai nevoie, poate sa fie mai usor decat crezi sa iti implinesti dorinte.

Poate ca vrei timp intim cu persoana iubita sau ceva simplu precum o baie fierbinte cu spuma. Incet dar sigur, ingrijorarile ti se vor topi, lasandu-te cu un profund sentiment de multumire.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si Horoscop Rune iunie 2023. Mihai Voropchievici: „Este luna în care banii vin și pleacă”