Horoscop Urania 3-9 iunie 2023. Lună Plină în Săgetător ne dă senzația că nu putem ține pasul cu tot ce se întâmplă

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 3-9 iunie 2023 este formarea Lunii Pline în Săgetător, care va avea loc pe 4 iunie.

02 iun. 2023, 16:49
Horoscop Urania 3-9 iunie 2023. Lună Plină în Săgetător ne dă senzația că nu putem ține pasul cu tot ce se întâmplă

Horoscop Urania 3-9 iunie 2023. Luna Plină în Săgetător din 4 iunie vine cu un sentiment de agitație și rapiditate, avem senzația că întâmplările și evenimentele se derulează cu viteza luminii. Totul pare că se accelerează în preajma acestui eveniment astral creându-ne senzația că nu putem ține pasul cu tot ceea ce se întâmplă

Horoscop Urania 3-9 iunie 2023 BERBEC

În ziua de 4 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, ceea ce poate antrena sau marca o etapă de succes pe direcția de viață abordată de către nativi. În după-amiaza zilei de 5 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 9 octombrie, va străbate sectorul vieții sentimentale și al creativității; cei dotați cu talent și cu o (oarecare) experiență în domeniu pot da o lovitură de imagine.

Horoscop Urania 3-9 iunie 2023 TAUR

În ziua de 4 iunie, în sectorul relațiilor financiare și materiale va avea loc Luna Plină în Săgetător, care ar putea schimba întrucâtva datele unei probleme sau care ar putea să dea un nou impuls preocupării mai vechi a unui nativ pe această direcție. Posibil eveniment (surpriză) care îi va obliga pe nativi să ia o decizie în plan profesional sau să-și apere imaginea și renumele; cei tineri vor fi mânați de dorința de afirmare și nu se vor intimida în fața greutăților sau a ostilității unor persoane care le vor pune piedici.

Citeste si Horoscop Rune iunie 2023. Mihai Voropchievici: „Este luna în care banii vin și pleacă”

Horoscop Urania 3-9 iunie 2023 GEMENI

relațiile parteneriale pot evolua corect, grija lor fiind păstrarea egalității și a cadrului juridic stipulat de clauzele unui contract; negocieri, înțelegeri, oferte și discuții pe marginea unei posibile asocieri. În acest sector, în ziua de 4 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, care va contribui la limpezirea unor situații care își trăiesc finalul sau apogeul celor care s-au conturat. Posibile șanse de a câștiga imagine, avantaje, „vieți” ca la jocurile online, în contextul unor conflicte, procese, anchete, dispute sonore.

Horoscop Urania 3-9 iunie 2023 RAC

Sectorul casei a VI-a, care patronează aceste două direcții de viață și activitate, va fi marcat de Luna Plină în Săgetător, din 4 iunie, care va constitui un reper pentru felul în care vor evolua una sau mai multe teme de viață profesională sau de muncă și salarizare, drept care aceste preocupări mai vechi ar trebui rezolvate în preajma acestui reper când se acumulează mai multe aspecte în susținerea și dinamizarea lor.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop Grecesc. Cele 10 zodii care au probleme sufletești din pricina laturei lor întunecate