Horoscop 5 martie 2023. Unele zodii au parte de romantism, altele de laude de la şefi, dar o zodie dă lovitura la Loto

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o zi destul de relaxantă. Racii vor avea ceva probleme de comunicare în această zi și vor fi destul de închiși în propria carapace. Nativii din zodia Leu trebuie să renunțe la orgoliu astăzi.

04 mart. 2023, 15:03
Horoscop 5 martie 2023. Unele zodii au parte de romantism, altele de laude de la şefi, dar o zodie dă lovitura la Loto

Horoscop 5 martie 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec vor avea nevoie în această zi să scape de toate problemele și să își pună gândurile în ordine. Fie îți vei lua o zi liberă, fie îți vei organiza o mică excursie, cu siguranță ai nevoie de o vacanță pentru a te putea relaxa. Îți vei pune ordine atât în gânduri, cât și în sentimente, și te vei relaxa din plin de această zi. De asemenea, reușești să îți găsești echilibrul și pacea interioară, iar asta te mulțumește destul de mult. În ultima perioadă, lucrurile nu au arătat așa de bine pentru tine, iar acum totul se îndreaptă către drumul cel bun. Păstrează în continuare aceeași atitudine pozitivă, iar situația va evolua în favoarea ta. Plus de asta, fii atentă și la nevoile partenerului! Este foarte probabil să aveți mici discuții din cauza aceasta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativii din zodia Taur primesc în această zi foarte multe laude din partea șefilor, dar și din partea celor apropiați. Continuă în același ritm ca până acum, pentru că doar așa poți ajunge să îți realizezi visul. Plus de asta, în ultima perioadă rezultatele sunt în mare parte pozitive, deci beneficiile vor apărea mai repede decât te aștepți. În această zi, vei obține tot ce îți dorești și vei face tot posibilul să termini anumite proiecte, ceea ce vei și reuși. După o perioadă destul de dificilă, a venit momentul să te bucuri de viața ta și de ceea ce îți oferă în aceste zile. Nici pe planul sentimental lucrurile nu arată deloc rău. În ultima perioadă, atât tu, cât și partenerul faceți tot posibilul să comunicați mai bine și să vă rezolvați cu mult calm problemele. Este o perioadă foarte bună pentru tine, așa că bucură-te din plin de aceste momente!

Horoscop 5 martie 2023 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii vor avea parte de o zi plină de relaxare. Îți poți comanda mâncarea preferată, poți viziona un film sau chiar poți merge la cumpărături, pentru că îți vei petrece ziua doar făcând lucruri care îți plac. Este momentul tău cu adevărat de relaxare, după o perioadă destul de solicitantă, așa că nu te gândi la nimic și nimeni. Gândește-te mai mult la propria persoană și pune-te în diferite situații pentru a mai descoperi ceva nou la tine însăți. Plus de asta, nu este tocmai cea mai potrivită zi pentru a comunica cu cei din jurul tău. Este foarte probabil ca aceștia să aibă câte ceva de comentat despre tine, așa că cel mai bine este să eviți toate întâlnirile cu persoanele apropiate. Pe planul profesional, totul merge în ultima perioadă, deci nu trebuie să îți faci niciun fel de problemă. Petrece-ți ziua așa cum îți dorești, pentru că meriți din plin aceste momente de liniște!

Horoscop Neti Sandu 6 – 12 martie 2023. Ce zodie va fi pe surplus financiar la sfârşitul săptămânii
Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac au parte de o zi destul de dificilă. În această zi, vei fi cufundat destul de mult în gândurile tale și nu vei avea chef să rezolvi absolut nimic. Deși ai foarte multe treburi de rezolvat și toate acestea trebuie făcute într-un timp destul de scurt, gândul tău zboară la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața ta. Astrologii îți recomandă să te axezi pe ceea ce trebuie să faci și să nu petreci timpul în trecut. Plus de asta, trebuie să te gândești că ce a fost, a fost și nu mai poți întoarce nimic. Concentrează-te mult mai mult pe prezentul și viitorul tău, pentru că acestea sunt tot ce contează în momentul de față. Găsește o cale de mijloc pentru această problemă și gândește-te la oamenii care îți sunt cu adevărat alături, nu la cei care au ieșit din viața ta fără niciun scop, la un moment dat. Plus de asta, poți întâlni tot timpul oameni care îți pot schimba viața într-o secundă.

Horoscop 5 martie 2023 Leu (23 iulie – 22 august)

Încearcă să renunți la orgoliu în această zi și îți rezolvi anumite probleme cu prietenii tăi. Plus de asta, ai nevoie de o pauză de la toate lucrurile din viața ta la momentul actual, pentru că anumite aspecte te depășesc și te fac să fii destul de irascibilă și impulsivă. Gândește-te doar la faptul că oamenii care sunt de mult timp în viața te cunosc foarte bine și nu se pot supăra pe aceste ieșiri ale tale, în schimb, este foarte probabil să ai ceva probleme cu oamenii noi. Ia-ți câteva zile de pauză și gândește-te cu adevărat la lucrurile care te fac să reacționezi în acest mod. Plus de asta, nu ai niciun motiv să îți faci probleme, pentru că, din punct de vedere financiar, o duci destul de bine în această zi. Este foarte posibil să îți achiziționezi un lucru pentru casă.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele au parte de o surpriză de zile mari în această zi din partea unei persoane de sex opus. Se pare că în ultima perioadă te simți din ce în ce mai apropiată de aceasta. Totodată, vă înțelegi destul de bine și se pare că, în această zi, persoana respectivă va face primul pas și te va invita la o întâlnire mai specială. Astrologii îți recomandă să ai mai multă încredere în tine însăți în această zi, pentru că este foarte posibil ca această persoană să împărtășească aceleași sentimente ca tine. Nu îți face probleme pentru ce va fi pe viitor, bucură-te de prezent, pentru că asta este tot ce contează! Pe planul profesional, este foarte probabil să ai ceva probleme în prima parte a zilei la locul de muncă, din cauza unor mici neînțelegeri, dar totul se va rezolva cu bine. Pe seară, ar putea veni un câştig substanţial la Loto.

Horoscop 5 martie 2023 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nativii din zodia Balanță au parte de o zi excelentă la locul de muncă actual. După o perioadă nu tocmai bună prin care ai trecut, când ai trecut prin foarte multe joburi pentru a putea ajunge aici, se pare că în această zi totul va arăta bine la locul de muncă. Este momentul să depui foarte multă muncă și să te implici în cât mai multe proiecte, pentru a-ți putea demonstra potențialul. Plus de asta, fii foarte atentă la anumiți colegi care acum încearcă să îți fie prieteni. Nu toată lumea care îți zâmbește își și dorește să fiți prieteni. Pe planul sentimental, lucrurile arată destul de bine în această zi. Pe seară, vei lua cina cu partenerul și vă veți bucura de această reușită din viața ta, dar și de momentul în sine.

Horoscop rune 6-12 martie 2023. Voropchievici anunţă ce zodie are protecţie divină. Pe cine apără Wunjo de necazuri
Horoscop 5 martie 2023 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii nu au parte de o zi prea bună. În ultima perioadă, te-ai simțit destul de rău din punct de vedere medical, iar lucrurile par că s-ar agrava în această zi. Plus de asta, nici starea ta de spirit nu este foarte bună astăzi. Nu te simți în apele tale și vrei ca toată lumea să stea deoparte de tine, iar acest lucru nu este deloc bun. Cu cât vei încerca să te îndepărtezi mai mult de persoanele din jurul tău, cu atât nu vei reuși să îți rezolvi anumite probleme și te vei închide și mai mult în carapacea ta. Astrologii îți recomandă să iei o pauză de la orice lucru care simți că îți face rău în viața ta și să te gândești serios la o metodă de la a ieși din această situație. Vorbește cu o prietenă sau cu cineva apropiat despre ceea ce ai pe suflet, pentru ca lucrurile să nu degenereze și mai mult. Ai grijă de tine însăți mai mult în această zi și, dacă este nevoie, ia-ți o pauză de câteva zile, pentru a te putea reorganiza!

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ai o atitudine din ce în ce mai sănătoasă, iar în această zi dai dovadă de o diplomație ieșită din comun. Ai învățat, în sfârșit, cum să-ți exprimi sentimentele și să expui toate problemele pe un ton cât mai calm. Adoptă această atitudine pentru o perioadă mai lungă și vei observa o schimbare majoră în viața ta. Plus de asta, se pare că ai îndreptat și lucrurile în relația ta datorită acestei atitudini. Dacă în ultimul timp erai destul de impulsivă și reacționai urât la tot ce ți se spunea, acum, lucrurile stau cu totul diferit. Îi asculți mai bine pe cei din jurul tău și te faci, la rândul tău, ascultată, iar asta este un lucru destul de bun. Pe seară, este foarte probabil să primești un telefon de la o persoană importantă care va veni la tine cu o ofertă de nerefuzat. Nu sta prea mult pe gânduri și accept-o, pentru că se pare lucrurile vor evolua destul de mult datorită acestui proiect!

Horoscop 5 martie 2023 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În ultima perioadă, ai parte doar de discuții aprinse cu partenerul, iar asta nu te ajută absolut deloc în evoluția ta. În această zi, totuși se pare că lucrurile o vor lua razna, la propriu, așa că trebuie să îți păstrezi calmul, pentru a nu spune cuvinte pe care mai apoi le poți regreta. Situația dintre voi va fi destul de complicată și chiar te gândești la o posibilă despărțire, pentru că simți că nu mai poți face față acestor presiuni. Plus de asta, vei avea și foarte multe lucruri de rezolvat la locul de muncă, iar aceste probleme cu partenerul te vor afecta destul de mult. Îți vei pierde atenția destul de des și chiar vei primi câteva avertizări din partea șefilor. Astrologii îți recomandă să iei decizia potrivită nevoilor tale și să faci ceva cât mai curând în această privință, pentru că lucrurile nu stau să te aștepte și chiar vei putea pierde și mai mult.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Câteva probleme de sănătate nu îți dau pace în această zi și nu vei avea chef de nimic pe toată durata zilei. Se pare că oboseala își spune cuvântul și va trebui să amâni toate treburile pentru altă zi. Astrologii îți recomandă să ai mai multă grijă de tine însăți în această perioadă și, dacă totuși nu ajungi la un rezultat, poți apela la un medic specialist. Această problemă nu necesită amânare, deci nu lăsa să treacă prea mult timp. În cea de-a doua parte a zilei, primești un telefon de la o rudă mai în vârstă care îți va spune că va veni să te viziteze în cel mai scurt timp. Această veste îți mai schimbă starea de spirit și îți aduce zâmbetul. Pe planul profesional, lucrurile arată totuși destul de bine în această perioadă. Deși treci printr-o perioadă destul de complicată, vei vedea că lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp.

Horoscop 5 martie 2023 Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Pești vor avea parte de o zi destul de agitată. În prima parte a zilei, îți va fi destul de greu să te concentrezi pe un anumit lucru, iar din această cauză vei avea parte de câteva discuții cu anumiți colegi de muncă. Însă, în cea de-a doua parte a zilei, mintea ta va funcționa într-un mod benefic și vei avea foarte multe idei pe care în viitorul apropiat le vei pune în practică. Este vorba despre un proiect destul de important pentru tine și vrei ca totul să iasă așa cum îți dorești. Astrologii îți recomandă să dai tot ce ai mai bun în această zi, pentru că lucrurile bune vor apărea mai repede decât te-ai aștepta. Plus de asta, lucrurile arată bine și pe planul sentimental, deci nu trebuie să îți faci niciun fel de griji în această zi. Relația cu partenerul decurge din ce în ce mai bine și vă gândiți serios să faceți pasul cel mare în viitorul apropiat.