Horoscop rune 6-12 martie 2023. Voropchievici anunţă ce zodie are protecţie divină. Pe cine apără Wunjo de necazuri

Maestrul runelor, Mihai Voropchievici, vine cu horoscopul pentru săptămâna 6-12 martie 2023. La ce trebuie să ne așteptăm? Ce zodie a tras cartea norocoasă? De partea cui e celebrul Wunjo? Cine are de susținut răfuieli?

04 mart. 2023, 13:14
Horoscop rune 6-12 martie 2023. Voropchievici anunţă ce zodie are protecţie divină. Pe cine apără Wunjo de necazuri

Horoscop rune 6-12 martie 2023. Berbecul va rămâne acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, cât de curând. Așadar, nativii de foc nu trebuie să alerge după reușite în exterior. Bucuriile se produc fix în locuința lor.

Taurii sunt puși în situația să afle un adevăr foarte important, care le poate marca viața sau, pur și simplu, le-o poate schimba, a declarat Mihai Voropchievici pentru Fanatik.ro.

Horoscop rune 6-12 martie 2023. Gemenii sunt atenționați să abordeze altfel toate problemele. Cu alte cuvinte, Gemenilor, schimbați tactica! Dacă veți acționa diferit pentru a scăpa de griji, s-ar putea să aveți parte de un succes nesperat.

Final de ciclu karmic. Saturn se mută în Pești până în 2026. Ce daruri primim de la Lordul karmei
Racii sunt norocoși. Dau lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Sunt câștigători din punct de vedere al faptului că ei nu prea se întâlnesc cu astfel de ocazii.

Leii vor susține o mică bătălie, dar runa îi atenționează că nu trebuie să își facă griji. Ei vor câștiga această luptă în mod cert.

Horoscop rune 6-12 martie 2023. Pentru Fecioară, săptămâna este una dedicată dragostei. O dragoste nouă, ceva nou, fierbinte. Vor avea parte de o experiență pasională. Cei singuri au marea șansă să întâlnească pe cineva nou.

Horoscop rune 6-12 martie 2023. Săgetătorii au protecție divină timp de 7 zile

Balanțele primesc un mesaj dublu: în primul rând, să se relaxeze, iar apoi să nu își mai facă probleme vizavi de cineva drag, o persoană din familie. Runa spune că o persoană apropiată se bucură de o sănătate excelentă, așa că să nu se mai preocupe.

Pentru Scorpioni, e aproape o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Dacă tot e luna martie, mai ales doamnele vor fi cadorisite.

Horoscop Neti Sandu 6 – 12 martie 2023. Ce zodie va fi pe surplus financiar la sfârşitul săptămânii
Horoscop rune 6-12 martie 2023. Săgetătorii intră într-o săptămână cu protecție divină. Se vor simți în siguranță în fața tuturor forțelor malefice din Univers. Vor fi ferite de persoane cu gânduri mai puțin bune.

Capricornii au o săptămână de mesaje. Sfatul runei e să fie atenți la ce mesaje primesc și să fie în concordanță cu ele. Dacă sunt mesaje neplăcute, să nu le ia în seamă.

Vărsătorii sunt câștigătorii săptămânii următoare. Ei îl au pe Wunjo, cea mai puternică rună.

Horoscop rune 6-12 martie 2023. Peștii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună față de cea precedentă.