Horoscop 5 septembrie. O zi excelentă pentru o zodie şi foarte proastă pentru o alta

Horoscop 5 septembrie 2018. Se poate vorbi despre o zi excelentă pentru o zodie, în timp ce o zodie primește niște vești nu tocmai excelente.

04 sept. 2018, 12:52
Horoscop 5 septembrie. O zi excelentă pentru o zodie şi foarte proastă pentru o alta

Horoscop 5 septembrie 2018 BERBEC

Ai tendinţa de a fi cam sever cu cei faţă de care ai unele suspiciuni că ar apela la minciună în faţa ta. Sigur că ai tu un simţ ascuţit care discerne imediat falsitatea şi ipocrizia, dar a deveni dur şi a pedepsi pe cei care umblă cu cioara vopsită nu e cea mai bună atitudine. Tu oricum eşti un exemplu de sinceritate şi corectitudine, dar nu toată lumea e ca tine, nu uita asta!

Citeşte şi Horoscopul sexual: zodii devoratoare de bărbaţi

Nu te poţi abţine să nu-i pedepseşti pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falşi, declaraţiile pompoase şi neadevărate, complimentele pe care ştii că nu le meriţi, criticile nejustificate, nedreptăţile şi lipsa de loialitate, dar nici nu tăia orice comunicare cu cei care uzează de ele.

Horoscop 5 septembrie 2018 TAUR

Declară-ţi tare și concis intenţiile, pentru că primul pas spre împlinirea unui vis e să ştii foarte bine ce anume îţi doreşti. Acum e momentul ideal să priveşti spre viitor şi să spui cu fermitate şi încredere: vreau cutare! Nu te gândi neapărat şi la strategia care să te ducă acolo, ci doar aruncă săgeata înainte şi ai să vezi că vor veni spre tine, pe parcurs, şi resursele de a îndeplini acel vis.

Întreţine aceste intenţii cu noi şi noi informaţii, gânduri, emoţii şi stări, pentru că din ele se alimentează viitoarea reuşită! Ţi-ai clarificat obiectivul? Perfect, acum aşteaptă să vină spre tine abundenţa de soluţii.

Horoscop 5 septembrie 2018 GEMENI

Te atrage fantastic un domeniu nou care presimţi că îţi va deschide poarta spre un alt orizont, mult mai interesant al vieţii tale sau al carierei tale viitoare. Eşti ca la începutul unui curs nou de specializare, spre o lume care îţi place, care îţi stimulează ambiţia, creativitatea şi dorinţa de afirmare.

Apucă-te serios de treabă, conştient că urci pe un nivel superior, care va cere enorm de la tine, dar atât timp cât interesul tău rămâne la maxim, roadele acestui studiu se vor arăta foarte repede! Ai norocul să cunoşti şi oameni care merită toată admiraţia şi respectul tău, care te motivează să acumulezi repede informaţia nouă. Ei sunt un exemplu demn de urmat către succes!

Horoscop 5 septembrie 2018 RAC

Toate bune şi frumoase, se poate vorbi de o zi excelentă în care te simţi mai puternic şi mai încrezător în forţele proprii. Apar veşti bune în carieră, care deschid perspective promiţătoare asupra unor proiecte de la care ai mari speranţe. Parcă se mai înseninează un pic atmosfera şi reîncepi să priveşti cu optimism spre ceea ce te aşteaptă în perioada următoare.

Pot apărea laude şi reuşite deosebite, succese în competiţii, şanse de a te remarca sau de a fi apreciat public de ceilalţi, ca atare, dacă ţi se părea că soarele nu mai răsare pe strada ta, iată că acum ai motive să zâmbeşti din nou şi să te bucuri de auspicii excelente.

Horoscop 5 septembrie 2018 LEU

Ai un real talent de consilier, de sfătuitor sau chiar de psiholog, deci cine te are astăzi prin preajmă se poate nimic fericit pentru tot ce primeşte de la tine. Dai dovadă de multă toleranţă, empatie, ştii să asculţi şi să dai sfaturi, deci, dacă tu simţi ceva special în legătură cu problemele celor din faţa ta, spune-le părerea ta cu sinceritate şi curaj.

Cu cât adevărul e mai dur, cu atât reacţia lor poate fi mai agresivă, dar tu măcar ai conştiinţa împăcată că ai spus sincer ce ai avut de spus, fără să te ascunzi după vorbe false. Într-o zi, îţi vor mulţumi pentru sinceritate, pentru că vezi lucrurile altfel decât ei. Unii chiar se vor întreba: de unde ştii tu atâtea?

Continuarea horoscopului pe huff.ro.