HOROSCOP 6 – 12 APRILIE: Ce v-au rezervat astrele în SĂPTĂMÂNA MARE

HOROSCOP 6 - 12 APRILIE: Citiţi recomandările astrale pentru ultima săptămână dinaintea Paştelor.

05 apr. 2015, 10:41
HOROSCOP 6 – 12 APRILIE: Ce v-au rezervat astrele în SĂPTĂMÂNA MARE

BERBEC 21.03-20.04: Va simtiti plini de energie pozitiva, iar speranta si optimismul se afla la cote inalte. Sa speram ca astrele nu se joaca prea dur cu dumneavoastra. Folositi aceasta energie doar in scopuri bine definite. Si definitivarea unor proiecte amanate ar trebui sa fie pe lista de prioritati.

TAUR 21.04-21.05: Ceva legat de domiciliu va va multumi inca de la inceputul saptamanii. Acest lucru s-ar putea referi la unele probleme familiale care se pare ca se vor rezolva mai repede decat v-ati fi asteptat. Oricum, trebuie sa fiti vigilenti si sa aveti grija de cei dragi.

GEMENI 22.05-21.06: Energia pe care v-o confera grupul de prieteni este pozitiva si dinamica. Daca sunteti intr-o competitie cu cineva, sigur veti iesi invingatori. La mijlocul saptamanii intampinati insa niste piedici legate de finante. Fie ca pierdeti o suma frumusica de bani, fie doar va leneviti si nu terminati la timp ceea ce aveati de facut.

RAC 22.06-21.07: Va afisati calitatile de conducatori inca de luni. Acesta este si motivul pentru care sunteti solicitati sa rezolvati anumite probleme destul de complicate. Dati o adevarata lupta pentru putere, dar veti iesi invingatori pana la urma. Mare atentie la disensiunile cu un nativ Berbec.

LEU 22.07-22.08: Mici chestiuni legate de medicina, invatamant sau lege va cam dau de furca. Pana la urma, ambitiosi cum sunteti, o sa rezolvati problemele. Va faceti chiar si planuri de vacanta. Intre timp, printre atatea probleme, munciti din greu si va concentrati pe detalii birocratice.

FECIOARA 23.08-22.09: Mai ales in aceasta luna se pare ca aveti nevoie de mai multa odihna. Nu ezitati si dormiti atat cat simtiti, asta bineinteles si daca programul va permite. Va veti apara propriile interese, incluzand mosteniri, un teren sau un litigiu legat de asigurari. V-ati hotarat sa luptati pana la capat si sa descoperiti surpriza finala.

BALANTA 23.09-22.10: In aceasta saptamana sigur se va petrece ceva neobisnuit. Este posibil ca unele parteneriate sa se incheie brusc si ati putea chiar sa va simtiti mult mai liberi. Nu va faceti insa prea multe iluzii. Trebuie sa aveti in vizor si obligatiile de familie.

SCORPION 23.10-21.11: Energia depusa la locul de munca va cam stoarce de putere, insa va ramane destula ca sa va luptati si cu micile incidente de acasa. Discutiile sunt legate de unul dintre cei mai mici membri. Nu disperati! Cu rabdare si cu diplomatie il puteti aduce pe drumul cel bun. Totul este sa va asculte!

SAGETATOR 22.11-21.12: Incepeti saptamana plini de optimism, privind viitorul apropiat. Viata vi se pare ca a luat-o pe o cotitura pozitiva, mai ales daca priviti cu incredere proiectele si va stabiliti prioritatile. Nimic nu se face usor. O relatie romantica ar putea incepe brusc si va prinde pregatiti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Unii dintre dumneavoastra vor face mari schimbari in aceste zile. Fie ca este vorba despre reamenajari sau renovari, schimbarile va vor da o mai mare libertate de actiune, iar in ochii familiei veti sari cateva trepte. Sigur, printre achizitii se afla si un obiect hi-tech.

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti siguri, energici, puternici si acesta este motivul pentru care ii veti convinge pe ceilalti sa va asculte. Ati putea avea succes daca lucrati in domeniul marketingului, al vanzarilor sau ca profesor. Mare atentie la un mic incident ce va surprinde pe la mijlocul saptamanii.

PESTI 19.02-20.03: Cateva schimbari bruste si neasteptate vor avea un impact major in viata dumneavoastra. La inceputul saptamanii veti achizitiona ceva de valoare, care insa va crea destule motive de cearta in familie. Asta nu inseamna ca va fi ceva rau, din contra. Veti rezolva cu tact situatia si spiritele se calmeaza.

SURSA: REVISTA MAGAZIN