Horoscop 6 August 2022. Taurii au parte de o schimbare bine-venită, Fecioarele fac planuri de viitor

Este o zi cu deosebită încărcătură emoțională! Taurii au parte de o schimbare bine-venită, Fecioarele fac planuri de viitor, potrivit horoscop 6 August 2022, iar Săgetătorii petrec timpul liber în familie. Berbecii revăd pe cineva drag.

05 aug. 2022, 20:03
Horoscop 6 August 2022. Taurii au parte de o schimbare bine-venită, Fecioarele fac planuri de viitor
Horoscop 6 August 2022

Horoscop 6 August 2022. Gemenii este bine să meargă pe mâna prietenilor, Scorpionii au ambiții și proiecte mari, iar Capricornii sunt atrași de o persoană încântătoare.

Horoscop 6 August 2022 Berbec

Vei avea o perioadă plină de discuţii productive pe planul personal, în urma cărora vei reuşi să rezolvi unele probleme amânate de mult timp în relaţia de cuplu. Dialogul va fi unul extrem de constructiv şi în relaţiile cu prietenii, şi cu membrii familiei, şi vei descoperi astfel unele lucruri neştiute despre aceştia. Azi, vei revedea pe cineva drag. Emoția este foarte mare, chiar dacă spiritul tău plin de umor și detașare nu vrea să lase să se vadă cât de mult te impresionează momentul revederii. Vorbești mult și faci glume la fiecare frază, pentru a te simți în largul tău.

Este indicat să-ți iei liber azi de la serviciu pentru a putea să asimilezi pe îndelete evenimentele zilei. Așază-te în tihnă la discuții cu prietenii și familia, pentru că astfel de momente sunt rare prin frumusețea lor.

Horoscop Urania 6-12 august 2022. Lună Plină în Vărsător vindecă rănile sufleteşti şi aduce echilibru în vieţile noastre

Horoscop 6 August 2022 Taur

Pregătește-te pentru o schimbare bine-venită în viaţa ta, pe care o doreai de mult timp şi pe care vei reuşi, în final, să o pui în practică. Poate fi vorba despre o schimbare a locului de muncă, redecorarea casei sau chiar cumpărarea unei locuințe noi. Îți sunt neclare anumite atribuții pe care le primești la locul de muncă, dar nu îndrăznești să ceri detalii, pentru a nu poza într-o postură mai puțin plăcută. Încearcă să înțelegi singur care este varianta optimă sau cere ajutorul unui coleg. Dacă nu te descurci, calcă pe orgoliu și cere din nou informații.

În planul personal, ești nemulțumit pentru că partenerul de viață și-a găsit activități noi care îi ocupă majoritatea timpului liber.

Horoscop august. Nativii cu noroc în ultima lună a verii. Care sunt zilele când banii cad din cer pentru fiecare zodie

Horoscop 6 August 2022 Gemeni

Este momentul potrivit pentru a-ţi exprima direct şi fără menajamente nemulțumirile, atât la locul de muncă, precum şi în relaţiile cu membrii familiei, pentru că doar astfel vei reuşi să ai discuţii sincere despre problemele care te frământă şi să reuşeşti să le găseşti cea mai bună rezolvare. Nu te îngrijora, finalul va fi pe placul tuturor! Renunță la planurile tale de vacanță, pentru că cineva drag vine cu altele mult mai incitante și mai bune. Mergi cu încredere pe mâna prietenilor, deoarece veți avea împreună un concediu de vis!

În a doua parte a zilei, este posibil să faci cunoștință cu o persoană pe care ai impresia că ai mai cunoscut-o cândva. Nu intra în prea multe detalii din prima și nu te arăta prea entuziasmat, pentru că riști să aluneci în penibil.

Continuarea AICI.


loading...
Partenerii noștri