Horoscop 6 decembrie 2016: Taurii trebuie să se dedice celor pe care îi au azi aproape. Citeşte predicţiile şi pentru restul zodiilor

Află din zodiacul zilei de 6 decembrie 2016 ce ţi-au rezervat astrele, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
05 dec. 2016, 12:23
Horoscop 6 decembrie 2016: Taurii trebuie să se dedice celor pe care îi au azi aproape. Citeşte predicţiile şi pentru restul zodiilor

Berbec 

Nu esti foarte convins daca merita sa te implici si tu intr-o activitate colectiva despre care cei din jur vorbesc intruna. Ceva iti spune ca nu ai nimic bun de castigat de aici, ci doar ai tine cuiva companie. Daca tu consideri ca a face doar act de prezenta in viata altuia este suficient de important, vei participa si tu cu ceea ce stii sau poti, desi sufletul tau e in cu totul alta directie.

Te sacrifici, cumva, pentru a-i sta alaturi acelei persoane care are nevoie de tine acum, o ajuti cum stii mai bine, ii tii companie, dar nu esti incantat de ceea ce vrea el sa obtina. Prefa-te ca tii cu el in totalitate, pentru ca de asta are nevoie: de sustinere.

Taur

Prietenia e la cote maxime acum si ai curajul sa spui cu mana pe inima ca persoanele pe care ai norocul sa le ai in preajma iti sunt cei mai buni si de nadejde prieteni. Poate abia azi faci o cunostinta noua si comunicarea merge struna, aveti multe in comun, va simpatizati reciproc, deci se poate naste de aici o frumoasa prietenie de viitor.

Dedica-te celor pe care ii azi aproape, pentru ca aveti nevoie unii de altii. Acum descoperi cat de importanti sunt prietenii: iti ridica moralul, te inveselesc, te apreciaza, te lauda, iti tin companie la modul cel mai constructiv, iar prezenta ta le face si lor placere. Nu te ocupa azi de altcineva decat de relatia cu amicii tai.

Citeşte şi  Horoscop Mihai Voropchievici 5-11 decembrie 2016. Este o săptămână marcată de evenimente unice

Gemeni

Poti trata mult mai lejer micile dispute care se mai incing in jurul tau. Le poti lua in gluma, le poti privi ca pe simple semne de stres ale celor cu care intri in contact, ca atare o atitudine jucausa sau chiar inocenta in fata unor astfel de forme de agresivitate ar dezamorsa foarte repede bomba.

Cel care ridica azi tonul nu are absolut nimic cu tine, e doar nervos si obosit, deci nu pune la suflet gesturile sale un pic cam obraznice. Incearca sa-i zambesti, sa-i spui o vorba buna care sa-i distraga atentia de la sursa nervilor sai, si ai sa vezi ce repede se reinstaleaza armonia. In nici un caz nu-i raspunde cu aceeasi moneda, nu aceasta e solutia!

Rac

Ai pus niste intrebari cu ceva timp in urma si nu ai primit raspuns, dar azi au inceput sa apara si raspunsurile. Nu te grabi sa le interpretezi chiar acum, asculta-le cu atentie, cu intelepciune, cu detasare si pune-le apoi undeva in sertarul memoriei.

Va veni si ziua cand aceste informatii primite azi pe diverse cai vor da roade, dar e nevoie de o perioada de sedimentare, inainte de a descoperi cum le poti utiliza in avantajul tau. Acum doar stai si primesti detaliile, te documentezi, te informezi, afli cele mai secrete taine ale situatiei care te preocupa. Multumeste cerului ca ti-a oferit aceste lamuriri clare!

Citeşte continuarea pe Revista Teo