HOROSCOP 6 IANUARIE 2017: Ce v-au rezervat astrele de Bobotează

HOROSCOP 6 IANUARIE 2017. Conjunctia Lunii cu Uranus predispune la instabilitate in camin si poate determina schimbari bruste si nu tocmai placute. Acest aspect favorizeaza, de obicei, sfarsitul unei situatii vechi si trecerea la o noua stare de lucruri. Depinde de dumneavoastra daca aceasta schimbare va fi in sens pozitiv.

05 ian. 2017, 13:49
HOROSCOP 6 IANUARIE 2017: Ce v-au rezervat astrele de Bobotează

HOROSCOP 6 IANUARIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai ajuns la capatul unei actiuni la care ai muncit mult, in care ai investit enorm, dar iata ca roadele se vad, sunt chiar acolo in fata ta. Sentimentul de satisfactie este profund, e acea senzatie a muncii incheiate cu bine, si esti de-a dreptul multumit de ceea ce ai realizat. E meritul tau, lauda-te cu munca ta, dar daca au mai participat si altii la acest succes, ar fi bine sa le scoti in evidenta si contributia lor, ca sa fii sigur ca te vor ajuta si altadata. Ti-ai ascultat intuitia, ti-ai urmat inima, si ai atins cel mai bun nivel la care se putea ajunge. Pune punct si sarbatoreste!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te bucuri de popularitate pe oriunde ai merge, pentru ca esti primit cu bratele deschise si reala simpatie de toti cei care iti apar on cale. Orice dialog se desfasoara pe un teren politicos, amiabil, pozitiv, incat e o placere sa intri in contact cu oricine. Ai norocul de a intalni oameni veseli, tonici, tineri, pusi pe glume, si pentru ca te simti pe aceeasi lungime de unda, e si normal sa te comporti la fel. Iubirea e si ea la cote maxime, de aceea ar fi bine sa-ti programezi o intalnire romantica doar cu persoana iubita: la un film, la un ceai… Cuvintele de amor ar curge ca pe banda rulanta!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te apreciezi pe tine insuti doar daca te privesti, un pic, prin ochii oamenilor care te iubesc. Daca ai in preajma ta oameni care chiar tin la tine, care iti vor binele, care te plac asa cum esti, iti vei ameliora si tu imaginea de sine. Ai avea mult de castigat la capitolul incredere in propria persoana daca cineva ar avea azi un cuvant bun de spus, un compliment, o lauda bine meritata, pentru ca iti ridica moralul si te ajuta sa te iubesti mai mult. Afla cat de multe lucruri bune au unii de spus despre tine: chiar daca nu te recunosti in unele descrieri, da, despre tine e vorba!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Daca ai vedea in tot ceea ce vine spre tine exact ce e mai potrivit pentru tine in acest moment, lucrurile ar merge mult mai bine, ca atare nu mai cauta nod in papura la orice. Dimpotriva, vezi jumatatea plina a paharului, vezi ce ai – nu ce-ti lipseste, vezi ce esti – nu ce n-ai devenit inca, pentru ca aceste atuuri conteaza mai mult. Ai incredere ca viata iti ofera exact ce ai nevoie la momentul potrivit, deci nu te mai plange intruna ca altii au mai mult. Fiecare are ce e mai bun pentru el, deci fii sigur ca si tu ai acum la dispozitie resursele cele mai potrivite. Undeva acolo sus, parca cineva la programeaza perfect pe toate, inclusiv viata ta!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Nimeni nu te intrece cand vine vorba de creativitate, se stie ce minuni ies din mintea ta atunci cand vrei, deci acelasi lucru trebuie sa faci si astazi. Nu numai ca-ti vin idei extraordinare valuri-valuri, ci, daca le-ai si pune in aplicare imediat, roadele ar fi demne de toata lauda. Pune-ti talentele la treaba, pentru ca de aici pot aparea roade palpabile, bani, renume, o stabilitate mult dorita. Nu astepta sa-si fure altii ideile, sunt ale tale si tu stii cel mai bine cum sa le materializezi in fapte. Scoate din minte orice cuvinte limitative, gen nu pot, nu acum, nu eu, si apuca-te de treaba, pentru ca tu acum esti autorul propriei fericiri.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute. S-ar putea sa va schimbati programul in ultimul moment, pentru a va ocupa de o problema urgenta a partenerului de afaceri. Se anunta o zi deosebit de incarcata, asa ca va sfatuim sa va organizati cat mai riguros.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu te incapatana s-o tii doar pe a ta, pentru ca azi vin spre tine o multime de idei si informatii noi, pe care merita sa le adopti imediat. Fii flexibil, fii deschis la orice, fii receptiv si tine urechile larg deschise, ca s-ar putea sa primesti niste ponturi excelente, desi ar putea fi un pic diferite cu modul tau de a gandi. Nu te opune noului, nici schimbarii, pentru ca tot ce apare acum in calea ta te va ajuta sa ajungi mult mai usor la implinirea unui vis. Lasa-te dus de val incotro vrea el si fii curgator ca apa printre roci. Spune da alternativelor, chiar daca nu te-ai gandit la ele.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cum sa nu fii fericit cand toate sunt pe val? Cand esti sigur pe tine, esti mult mai puternic si totul merge in directia cea mai buna. Aceasta fantastica incredere pe care o ai in tine insuti, in propria valoare, te sustine in orice ai face, deci spune intotdeauna da, pot, stiu, sunt cel mai bun, pentru ca aceasta atitudine e sursa marilor succese. Nu ai de ce sa te temi, nici sa te indoiesti, pentru ca vine spre tine o abundenta de idei si de solutii care te va ajuta sa treci peste toate usor. Ba chiar vin spre tine resurse minunate in cantitati mai mari decat asteptai, deci vezi si tu ca intotdeauna se poate mai mult si mai bine!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Esti un munte de imaginatie si de creativitate, si merita sa folosesti din belsug aceste comori cu care esti inzestrat. Esti un creator prin excelenta, ajunge doar sa te asezi la masa de lucru si din mainile tale sau din mintea ta pot iesi minuni. Esti inventiv, creativ, inspirat, deci pune la treaba aceste atuuri in slujba muncii pe care o prestezi, pentru ca vei face cu un simt artistic de zile mari, ce poate atrage laude, admiratie, complimente, renume, respect. Nu sta in banca ta visand, cand poti pune mana pe unelte ca sa cladesti ceva ce-ti face placere. Poti fi remarcat!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se stie ca esti o fire mai conservatoare, care se opune schimbarii de cele mai multe ori, dar prea e bun momentul acesta ca sa-l lasi sa treaca. Nu te crampona de confort, de lene, de lucruri deja cunoscute, cand ai in fata ta un capitol complet nou ce se cere descoperit. E o provocare, asa e, dar e una interesanta, totul e sa accepti tu insuti ca schimbarea e buna. Daca tot spui nu la tot ce nu e pe calapodul lucrurilor inradacinate deja in viata ta, s-ar putea sa ratezi o ocazie benefica tie, ca atare spune chiar tu acum, cu incredere: sunt gata sa ma schimb! Nu-ti bloca singur evolutia cu negatii si refuzuri!

Horoscopul zilnic de azi Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Iubirea nu e un covor presarat cu petale de trandafiri, ci mai vine si cu probe de incercare. Daca te poti adapta usor la situatiile care se ivesc intr-o relatie, dai sanse maxime acelei relatii sa creasca, sa inainteze, deci trebuie sa fii deschis la tot ce e necesar pentru o iubire implinita. Iertarea poate fi una dintre acele resurse la care trebuie sa apelezi frecvent in amor, deci fii tolerant, nu pune la index orice fleac, nu trece in revista doar ce nu merge sau ce n-ai primit de la partener. Mai sterge si tu cu buretele ce nu merita pastrat in memorie, pentru ca iubirea cere si iertare. Arata-te dispus s-o faci chiar azi!

Horoscopul zilnic de azi Pesti (19 februarie – 20 martie)

Treci printr-un mic hop, dar nu esti singur in aceasta provocare. Cineva iti este alaturi si vasleste alaturi de tine. Nu e usor, uneori iti vine sa renunti si sa fugi, dar nu asta e atitudinea corecta. Considera acest impas ca pe o oportunitate de a invata ceva nou, ca pe o noua experienta de viata ce te ajuta sa te dezvolti si sa te maturizezi. Dupa ce va trece, vei descoperi cat de multe ai invatat, ca atare nu te crampona de acest punct critic, ci ia-l in piept, ca pe o sansa de a-ti demonstra tie ca poti. In fond, esti ajutat de cel de langa tine, iar in doi e si mai usor!

Sursa text: enigmeleuraniei