Horoscop 6 iunie 2014: Moment favorabil pentru noi începuturi

Horoscop 6 iunie 2014 – Citeste Horoscopul din 06.06.2014 pentru toate zodiile.

06 iun. 2014, 06:45
Horoscop 6 iunie 2014: Moment favorabil pentru noi începuturi

Horoscop 6 iunie 2014 – Berbec

Te simti blocat intr-un punct mort si nimic nu se mai misca, dar norocul tau e ca dai exact peste persoanele ce pot face din nou caruta impotmolita sa mearga. Apeleaza la ei cu incredere, chiar daca e un ajutor amical sau un serviciu platit unor specialisti, pentru ca ai nevoie de aceasta interventie. Singur nu poti trece peste acest hop, ci bati pasul pe loc la nesfarsit, dar daca bati la usa potrivita, vei vedea din nou lucrurile pe drumul cel bun. Ia-ti inima in dinti si cere ajutor!

Horoscop 6 iunie 2014 – Taur
Trebuie sa te ocupi de un aspect care nu-ti face nicio placere, dar de care nu poti scapa, ca atare taci si suporti situatia asa cum e. Considera-l un sacrificiu necesar pentru a-ti asigura mai apoi o evolutie fara probleme. Orice inceput poate fi mai dificil, asa cum simti si tu aceasta zi, dar va veni momentul cand vei aprecia forta ta de sacrificiu de acum si efectele acestui compromis se vor arata intr-o lumina optimista. Sa nu te sperii de eventuale surprize neplacute picate din senin, deci lasa superstitiile!

Horoscop 6 iunie 2014 – Gemeni
Nu te sfii sa ceri ajutor la nevoie, pentru ca nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate. Vei vedea ca sfatul primit de la un coleg cu mai multa experienta te va scoate din impas si vei intelege mai clar situatia atunci cand cineva te sustine. Si tu ai facut la fel pentru altii cu alte ocazii, deci acum multi iti vor intoarce serviciile prietenesti cu amabilitate. In astfel de momente iti dai seama ce important e sa fii tolerant cu lumea si de ajutor altora, pentru ca va veni o zi cand si tu vei avea nevoie de suport si daca ai fost egoist inainte, s-ar putea sa ti se raspunda la fel.

Horoscop 6 iunie 2014 – Rac
Te supara mult atitudinea recalcitranta a unui prieten care e pus pe harta si ridica tonul la oricine. Nu meriti tu asemenea tratament, cand te porti cu el calm si prietenos, dar din pacate nu ai parte de tovarasi de discutie prea amabili. Nervozitatea se resimte in orice gest, in orice cuvant, incat presimti ca se vor declansa animozitati grave, ca atare cel mai bine ar fi sa nu torni gaz pe foc, ci sa incerci sa taci si sa suporti pe cat posibil, chiar daca nu esti genul, cu speranta ca tacerea ta va dezamorsa bomba!

Horoscop 6 iunie 2014 – Leu
Atmosfera e perfecta in jurul tau, probabil tu esti motorul tuturor actiunilor interesante de astazi si reusesti sa-i tii aproape si pe altii cu interese similare. Parca e chiar loc de petrecere, pentru ca lumea are chef de distractie, se simte bine si poate chiar se iveste o ocazie de a sarbatori un eveniment care bucura pe toata lumea. Este o zi lejera, ca de vacanta, in care nimic nu te ingrijoreaza, nu vezi nimic negru in preajma ta si ii molipsesti si pe altii cu aceasta stare de buna dispozitie binefacatoare.

Horoscop 6 iunie 2014 – Fecioara
Un mare noroc apare in calea ta prin intermediul unei informatii salvatoare. Nu numai ca iti rezolva ca prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectiva complet noua asupra viitorului unor actiuni care te preocupa. Porneste pe calea cea noua fara teama, optimist si increzator in reusita, pentru ca totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasa ce te va duce repede spre un succes de toata frumusetea. Daca iti era teama sa dai startul unui sens mai indraznet, fa-o acum! Momentul e favorabil noilor inceputuri.

Horoscop 6 iunie 2014 – Balanta
Nu primesti reactii pozitive ori de cate ori vorbesti despre planurile tale de viitor, ba dimpotriva, unii, mai critici din fire, incep sa comenteze tot ce ai tu de spus, cu riscul de a te influenta negativ cu atitudinea lor pesimista. Daca tu crezi ca marile tale planuri sunt posibile – cata vreme depind numai de ambitia ta – nu are rost sa pleci urechea la comentariile lor malitioase. Unii nu stiu altceva decat sa-i dezarmeze pe cei care au curaj sa viseze, ca atare continua sa-ti cladesti propriile vise, fara a te lasa oprit din elan de invidii ieftine. Tu stii mai bine ce-ti doresti si ce poti face!

Horoscop 6 iunie 2014 – Scorpion
Treci printr-o perioada plina de actiune! Se poate intampla ceva deosebit, mult asteptat sau pregatit de ceva vreme, fiind un eveniment la care te-ai gandit multa vreme impreuna cu persoana iubita, ceva presimtit deja dar care abia acum da semne de viata. Nu fugi de provocare, de schimbare sau de noutate pentru ca asta va fi caracteristica de baza a acestei zile, mai ales in plan sentimental, deci orice tendinta spre conservatorism sau eschivare va fi de fapt o piedica in atingerea unor succese care ti-ar fi pe plac.

Horoscop 6 iunie 2014 – Sagetator
Este cunoscut talentul tau de judecator corect in situatii cu mai multe directii de interpretare, ca atare azi vei interveni in mod salvator in problema altei persoane. Datorita tie, datorita judecatii tale juste si la obiect, detasat de orice influente din afara, se face lumina in viata celuilalt, care te va privi ca pe eroul zilei. Ai toate sansele sa castigi prietenia, admiratia si recunostinta acestui om, pentru ca ai jucat un rol important in depasirea unei situatii capitale pentru el. Datorita tie, acest om zambeste din nou!

Horoscop 6 iunie 2014 – Capricorn
Timpul care se scurge nu e in favoarea ta si regreti acum, privind inapoi, ca nu ai intervenit mai devreme. S-ar fi cerut un gest mai prompt din partea ta, dar ai tot stat si ai cautat nod in papura, ceea ce a consumat mari resurse de timp din partea ta. Acum se pare ca e prea tarziu sa mai intervii, ocazia a cam trecut pe langa tine, dar e o lectie buna pentru tine sa nu mai stai atat de ganduri atunci cand ti se ofera o sansa rara. Ba mai mult, e posibil ca sansa sa fi trecut pe langa tine de doua ori si de fiecare data ai alungat-o, dar crezi ca vine si a treia oara?

Horoscop 6 iunie 2014 – Varsator
Nu poti trece peste o situatie neplacuta care te-a afectat in ultima vreme si pe care, vrei – nu vrei, o tot readuci la lumina desi credeai ca e deja de domeniul trecutului. Poate nu ar fi bine sa zgandaresti rani ce s-au inchis sau sa treci in revista doar esecurile recente, ci sa faci un efort sa inchizi acel sipet cu amintiri neplacute. Bilantul de acum trebuie sa cuprinda doar reusitele cu care te mandresti, pentru ca de sacrificii si nemultumiri e timp si altadata.

Horoscop 6 iunie 2014 – Pesti
Azi nu poti face ce vrei, din cauza unor persoane care au grija sa-ti atraga de fiecare data atentia ca nu esti decat un simplu executant, un pion pe tabla altuia de sah, stand la cheremul celor mai puternici. Nu esti lasat sa te exprimi in voie, si stai in banca ta din cauza acelor conditii ostile care te reduc la tacere. Te afli intr-un mediu marcat de restrictii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate in care nu te poti simti in largul tau, chiar daca esti genul de om care isi accept usor pozitia de subaltern.

Horoscop 6 iunie 2014 oferit de Acvaria.com