Horoscop 6 iunie 2015: Trebuie să te bazezi doar pe tine

Horoscop 6 iunie: Vezi ce îți rezervă astrele.

RomaniaTV.net
05 iun. 2015, 10:40
Horoscop 6 iunie 2015: Trebuie să te bazezi doar pe tine

Horoscop 6 iunie 2015 – Berbec

Daca iubesti, esti capabil sa ierti mai mult, da treci mai usor cu vederea si sa lasi judecatile deoparte. Priveste-l pe cel drag cu mai multa toleranta, nu ataca si nu acuza, pentru ca, daca te lasi acum furat de tendinta de a o face pe durul, vei regreta mai apoi cand vei observa urmarile criticilor tale. Mai bine arata o imensa ingaduinta fata de partener, chiar si daca ti-ar fi gresit cu ceva, si arata-i ca esti deschis spre dialog, sa va oferiti unul altuia niste explicatii logice. E posibil ca o atitudine de acest gen, in care va ascultati unul pe altul, sa redreseze excelent o situatie dezechilibrata anterior.

Citeşte şi Horoscop: Care îţi e zodia opusă în dragoste

Horoscop 6 iunie 2015 – Taur

Desi ai impresia ca tot dai si dai banii si nu se mai intorc la tine, e o senzatie gresita! A da bani nu inseamna ca e ceva rau, important e ca ai de unde da, deci priveste situatia si din acest punct de vedere. Bine ca ai resursele potrivite pentru a face fata listei de cheltuieli si cumparaturi, si remarca diferenta dintre: trebuie sa dai bani si ii ai si sa dai bani cand n-ai un sfant in buzunar, ca atare nu privi gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci zi mersi ca ii ai! Cheltuielile, chiar daca sunt mai mari ca de obicei acum, vor avea intr-un final si conotatii pozitive, deci merita investitia!

Horoscop 6 iunie 2015 – Gemeni

Nu astepta de la altii solutii sau sfaturi pentru ca nimeni nu stie mai bine decat tine de ce ai nevoie si incotro trebuie sa mergi. Stai putin si analizeaza-te cu incredere deplina in fortele proprii, pentru ca urmeaza sa gasesti chiar tu solutia perfecta! Totul vine din atitudinea pe care o afisezi, ca atare succesul se naste numai printr-o manifestare curajoasa, printr-o postura de invingator, printr-un aer superior ce manifesta stapanire de sine si mai ales, un sentiment de valoare personala de necontestat. Se vede ca radiezi, arati o personalitate puternica ce poate tot ce-ti propune, deci primul lucru e sa te afirmi cu iubire fata de tine insuti, fata de cel care esti!

Horoscop 6 iunie 2015 – Rac

Familia de mai departe este preocuparea ta numarul unu si stai de vorba cu orele ca sa te pui la curent cu ultimele lor evenimente. Afli vesti excelente, care te incanta, incat singurul tau regret e ca nu esti alaturi de ei ca sa sarbatoriti laolalta. Poate afli vesti frumoase despre nunti recente sau viitoare, despre venirea pe lume a unor copilasi, deci tot felul de evenimente rare, deosebite care implica o energie entuziasta, vie, imensa. Se aude si muzica, deci poate fi loc si de petrecere pe undeva, incat iti pregatesti deja o viitoare calatorie spre locul in care inima te cheama cu drag si dor.

Citeşte şi Horoscop. În cine poţi să ai cea mai mare încredere, în funcţie de zodia ta

Horoscop 5 iunie 2015 – Leu

Esti constient ca visul tau de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de vointa si munca, de o investitie masiva de energie, de timp, de idei, dar detii toate aceste valori la purtator pentru a-ti vedea visul implinit intr-o zi. Asteapta, incearca sa nu pretinzi rezultate rapide pentru ca nu acestea vor fi si cele mai bune! Cu cat construiesti mai lent acest edificiu, cu atat te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fa pasi mici si crede cu tarie in sansele de reusita ale acestui mare plan.

Horoscop 6 iunie 2015 – Fecioara

Azi te joci de-a iubirea in cel mai copilaresc mod, pentru ca nu e momentul sa discuti despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o incarcatura capitala. Ia-o mai usor, bucura-te de tot ce simti, de fluturii din stomac, de distractia care insoteste fiecare clipa petrecuta in doi, fara sa pretinzi de la celalalt angajamente de cursa lunga. Vor veni si ele, dar azi cel mai bine e sa tratezi iubirea ca pe o aventura frumoasa in doi in care fiecare e liber sa experimenteze si sa se simta bine.

Horoscop 6 iunie 2015 – Balanta

Nu e genul tau sa stai si sa plangi in surdina pentru cine stie ce motiv de suparare. Tu esti puternic, optimist, mereu vesel, ca atare numai de tine depinde sa iesi din aceasta pasa care-ti cam da tarcoale. Seamana cu apatia, cu depresia, cu anxietatea, fara sa poti spune clar de unde provine. Propune-ti o detoxifiere urgenta de ganduri negative, de emotii neplacute, de cine stie ce factori care iti aduc aminte de tot ce e mai urat si mai trist pe lume. Ia taurul de coarne si sterge din program tot ce te-ar putea deranja sau intrista. Inconjoara-te doar de lucruri care te fac sa te simti bine si iti ridica moralul: culoare, lumina, copii, muzica, glume…

Citeste mai mult in Revista TEO.