Horoscop 6 mai 2023. Se cere prudenţă! Cântăreşte-ţi orice mişcare, altfel rişti să intri prea uşor în bucluc

Luna in Scorpionul intens colaboreaza cu Marte cel activ si Neptun cel visator, ajutandu-ne sa identificam si sa cucerim orice inhibitii care ne-ar putea tine pe loc.

05 mai 2023, 23:12
Horoscop 6 mai 2023. Se cere prudenţă! Cântăreşte-ţi orice mişcare, altfel rişti să intri prea uşor în bucluc

Horoscop 6 mai 2023. Starea de spirit se poate lumina dupa ce Luna intra in Sagetatorul cel aventuros. Atunci cand ea il sprijina pe ganditorul Pluto, putem face schimb de perspective.

Horoscop 6 mai 2023 BERBEC

Trebuie sa iti cantaresti fiecare miscare azi si sa procedezi cu prudenta. Organizeaza-te si planifica daca vrei sa iti atingi obiectivele. Mentine-te in afara buclucului, manevreaza cu abilitate sa nu intri in obstacole si ramai in afara atentiei altora. Lasa-ti ratiunea sa te ghideze si nu fii prea sentimental.

Horoscop 6 mai 2023 TAUR

Te poti simti un pic cam cazut cu moralul azi din cauza unui climat neplacut din jurul tau. Lucrurile sunt instabile, balansand dintr-o extrema in alta si asta te confuzeaza. Incearca sa ramai calm si sa vezi ca totul se va aseza de la sine, ajutandu-te sa iti recastigi echilibrul.

Citeste si Horoscop Urania 6-12 mai 2023. Intrarea lui Venus în Rac mută focusul pe sectorul sentimental. Zodiile, puternic influenţate pe plan amoros de acest tranzit

Horoscop 6 mai GEMENI

Ai putea sa te zbati sa iti realizezi toate planurile azi. Ai nevoie sa iti folosesti increderea de sine ca sa perseverezi. Fa asa si totul se va dovedi in regula. Unii oameni vor incerca sa iti nege victoriile. Tine ochii larg deschisi si contracareaza planurile lor incorecte. Te poti simti destul de sentimental azi, drept pentru care ai tendinta spre un comportament irational. Ai grija.

Horoscop 6 mai 2023 RAC

Focuseaza-te mai mult pe subiectele ce te preocupa. Daca te uiti cu seriozitate la lista scrisa cu ce ai de facut, te vei putea relaxa mai usor. Contextul planetar te sustine si vei simti un flux de energie si incredere de sine. Profita de asta ca sa depasesti obstacolele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Trei zodii care vor avea belșug și fericire în luna mai. Care sunt cele mai norocoase zile