Horoscop 6 septembrie 2021. Zodia care e într-o formă de zile mari. Reușește tot ce își propune

Iata horoscopul zilei de azi, luni 6 septembrie 2021. O perioada de noi inceputuri. Ce faci ca sa obtii ceea ce vrei? Stabileste-ti intentiile, concentreaza-te pe ceea ce faci si mergi inainte cu incredere.

05 sept. 2021, 23:36
Horoscop 6 septembrie 2021. Zodia care e într-o formă de zile mari. Reușește tot ce își propune

Horoscop 6 septembrie 2021. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 6 septembrie 2021. Iată ce spun astrele despre zodia ta

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te afli intr-o pozitie excelenta sa atragi sau sa repari o relatie in urmatoarele saptamani sau sa cresti puternic credinta cuiva in tine. Ia-ti din puterea ta creativa si foloseste-o ca sa faci schimbari esentiale in felurile in care relationezi cu altii. Esti la un nou inceput. Atitudini ce nu iti mai servesc trebuie sa te paraseasca. Luna Noua de azi iti aduce un focus puternic pe relatii. Atractii neobisnuite sau circumstante atipice pot fi parte din scenariu. O noua atitudine mai curajoasa se naste si duce la rezultate diferite benefice. Exista o mare dorinta sa aduci si mentii pace si te vei simti mai puternic daca gestionezi astfel relatiile. Saptamanile urmatoare iti sunt fantastice pentru a-ti imbunatati abilitatea de a relationa cu altii, in special la nivel de unu la unu.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Luna Noua de azi iti trezeste dorinte puternice iar in urmatoarele saptamani poti vedea ca te vei ocupa mai usor de finantele tale. Daca ai nevoie de suport, este usor sa il gasesti acum sau daca te simti prea dator sau dependent vei face pasi sa rezolvi aceste aspecte. Este o vreme in care sa fii curajos si sincer cu tine dar si cu anumite persoane cu care ai parteneriate. Daca ai fost prins in rutine emotionale, este timpul sa te scoti din ele. Exista un sentiment de eliberare pe care il vei trai cand te eliberezi de atitudini limitative. Vei capata putere prin tot ce vei reformata in viata ta. Exista o energie excelenta in tine de care te vei folosi pentru a rezolva unele aspecte mai complicate fie financiare fie emotionale. Evita totusi sa ai tu ultimul cuvant cu orice pret.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Luna Noua de azi te incarca cu super energie ca sa te poti ocupa de a-ti pune in miscare noile experiente, aventuri si o mai puternica intelegere a scopurilor vietii tale. Rutinele sunt bune pentru tine dar acum esti incurajat sa pasesti mai frecvent din spatiul tau obisnuit ca sa iti hranesti spiritul pentru experientele viitoare ale vietii. Este natural sa mai dai si drumul recentelor frustrari si presiuni si sa mergi mai departe. Vei avea parte indeosebi de activitati care sunt in afara rutinei tale si care iti permit sa te simti conectat cu viata si spiritul. Te vei simti improspatat si dornic sa inveti dar si ca ai curajul sa iti implinesti visele. Nu e grabi in acest nou proces, doar profita de abilitatea ta crescuta de a absorbi noutati si de a invata.

Citește continuarea pe Sfatul Părinților.

Citește și: Horoscop cu Mihai Voropchievici. Iată ce ne face fericiți în funcție de zodie: Nativii care fac orice pentru dragoste!