Horoscop cu Mihai Voropchievici. Iată ce ne face fericiți în funcție de zodie: Nativii care fac orice pentru dragoste!

Mihai Voropchievici a vorbit despre lucrurile care ne fac fericiți în funcție de zodia pe care o avem. Iată la ce trebuie să fim atenți dacă vrem să avem o viață frumoasă!

05 sept. 2021, 18:11
Horoscop cu Mihai Voropchievici. Iată ce ne face fericiți în funcție de zodie: Nativii care fac orice pentru dragoste!

Horoscop cu Mihai Voropchievici. HOROSCOP BERBEC: Fericirea depinde doar de faptul că reușesc sau nu reușesc să-și țină în frâu sentimentele, dar și energia debordantă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Iată ce ne face fericiți în funcție de zodie: Nativii care fac orice pentru dragoste!

HOROSCOP TAUR: Vor confort, prieteni în jurul mesei, mâncăruri fine, o locuință amenajată numai după gustul lor, dar adevărata fericire o găsesc în lucrurile durabile.

HOROSCOP GEMENI: Pentru ei viața este prea amuzantă, prea fascinantă pentru a o irosi pe jelit, plâns și a sta într-un colț. Ei știu să facă foarte bine toate acele lucruri care le aduc fericire și mulțumire. Ei sunt avizi de cunoaștere.

HOROSCOP RAC: Pentru Raci scopul principal în viață e ca tot ceea ce fac să fie asigurat, dar în primul rând să le aducă lor împlinirea sufletească. De asa sunt și buni familiști. Caută să aducă în jurul lor oameni pe care să se bazeze.

Citește și: HOROSCOP RUNE 24-30 mai, cu Mihai Voropchievici. Leii au de înfruntat o serie de provocări, Scorpionii dau lovitura pe toate planurile
 

HOROSCOP LEU: Fericirea pentru Leu e când este în centrul atenției.

HOROSCOP FECIOARĂ: E foarte greu să fie mulțumiți, pentru că sunt perfecționiști. Se înconjoară cu același gen de oameni care au aceeași înclinație către perfecționism. Ca să fie fericiți trebui să se asigure că cei din jur le oferă stima și respectul lor.

HOROSCOP BALANȚĂ: Balanța are două lucruri mari și rare: armonia și pacea de o parte, iar de cealaltă parte afecțiunea totală. Dacă are dragoste, poate să fie și săracă – e fericită.

HOROSCOP SCORPION: E foarte greu pentru Scorpion să păstreze o stare de fericire pe termen lung. La fel ca și Balanța, empatia lor le face viața fericită: le aduce bucurie să poată să ofere și protecție dar și bunăstare altor persoane mai defavorizate.

Citește întregul horoscop pe Antena3.ro.

Citește și: RUNE pentru zodii septembrie 2021. Adevaruri de la pietrele mistice pentru prima lună de toamnă