HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE. Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru prima zi de weekend

Este un moment potrivit pentru a incepe ceva nou, indiferent de domeniu. Daca doriti sa schimbati ceva in viata voastra acum este momentul.

RomaniaTV.net
05 sept. 2014, 14:52
HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE. Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru prima zi de weekend

BERBEC: Dimineata sunteti in forma si plin de energie, spre bucuria partenerului de viata. Relatiile cu prietenii sunt excelente. Cei din jur va apreciaza pentru tot ceea ce faceti.

TAUR: S-ar putea sa reintalniti un prieten vechi care va propune sa faceti afaceri impreuna. Merita sa incercati, insa ar fi bine sa nu renuntati la prudenta.

GEMENI: Sunteti intr-o forma deosebita, de care ar fi bine sa profitati. Este o zi buna pentru calatorii, dar puteti avea succes si pe plan sentimental.

RAC: Temperati-va impulsivitatea si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata! Spre seara primiti musafiri, care va dau o veste buna.

LEU: Sunteti hotarat sa incepeti o viata noua. Puteti sa intrati in afaceri, pentru ca aveti sanse sa incepeti sa lucrati pe cont propriu. Va sfatuim sa dormiti mai mult, ca sa nu va extenuati.

FECIOARA: Energia pozitivă de care dai dovadă îi va ajuta pe alţii, dar mai ales te va ajuta pe tine! Sa faci tot ceea ce iti doresti..asadar profita de acest moment.

BALANTA: Este o zi perfectă pentru tine din punct de vedere sentimental,persoana iubita te rasfata, iar tu te simti centrul universului.

SCORPION: Ai nevoie de cineva care să te îndrume la orice pas.. Acest lucru nu are cum să se întâmple, aşa că încearcă să te descurci singur şi să o faci din ce în ce mai bine.

SAGETATOR: Ai tot ce ai nevoie pentru a duce o viaţă liniştită, aşa că încearcă să NU fii veşnic nemulţumit… ar trebui sa acorzi mai multa atentie familiei.

CAPRICORN: Este posibil ca astăzi să fii deranjat de unele telefoane în interes de serviciu. Gandeste pozitiv nimic nu este atat de grav încât să-ţi strice dispoziţia.

VARSATOR: Pentru ca e o zi de weekend, profită să îţi inviţi prietenii la diverse activitati care te relaxeaza în acest moment. dar Nu neglija persoana iubita.

PESTI: Astăzi este posibil să fi deranjat de unele comentarii din jurul tău, dar trebuie să ai grijă să nu reacţionezi impulsiv. Incearca sa iti pastrezi calmul.